Bitmain yeni nesil Antminer T19 donanımını tanıttı: Özellikler ve yenilikler
Bitmain yeni nesil Antminer T19 donanımını tanıttı: Özellikler ve yenilikler

Bitmain, merakla beklenen son ekipmanı piyasaya sürdü: Antminer 17, enerji tüketimi verimliliği ile daha fazla gelir vaat ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitmain, merakla beklenen Antminer 17 serisinin tek modlu madencisi olan yeni Antminer T17’yi piyasaya sürdü.

Bitmain, istikrar ve performansı geliştirdi

Yeni nesil Antminer T17, 40 TH/s’lik bir hash oranına sahip 17 serisinden giriş modelidir. S17 Pro ve S17’ye benzer şekilde tozun etkin bir şekilde önlenmesinde madencinin istikrarını ve performansını geliştirmek için tamamen yeni bir tasarım kullanıyor.

Enerji tüketimi verimliliğini artıran yeni nesil bir çip ile birlikte 55J / TH gücüne sahip olması nedeniyle kullanıcılar için daha fazla gelir vaat ediyor.

Bakım maliyetleri düşüyor

Dahası, rüzgar direncini azaltan çift borulu ısı yayma teknolojisinin uzun süreli çalışabilirliği arttırdığı, böylece kullanıcıların bakım maliyetlerini düşürdüğü iddia ediliyor.

Antminer 17 serisi ayrıca Bitmain, Antminer S17 Pro ve Antminer S17 üzerinden satın alınabilecek iki model daha içerir. Serideki tüm ürünler, daha istikrarlı bir madencilik deneyimi ve elektrik maliyetlerinde tasarruf için güç verimliliğini artırmak üzere bir APW9 güç kaynağıyla birlikte verilecek. Antminer T17, Bitmain’in resmi web sitesinden satın alınabilir.

Madencilik devinin son birkaç aydır karşı karşıya kaldığı mücadeleye rağmen, bugünlerde kripto piyasası yükseliş eğilimi göz önüne alındığında, Bitmain’in dünyanın en zengin madencilik şirketi olarak tahtına geri dönmesi sadece bir zaman meselesi olabilir.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin