Binance, Ekim ayının heyecan verici bir ay olacağını düşünüyor
Binance, Ekim ayının heyecan verici bir ay olacağını düşünüyor

Binance teknolojisine güvendiği bir kripto parayı yarın ücretsiz listeleyecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün, Binance, patronu Changpeng‘ CZ’’in Zhao’nun görüşüne göre kripto dünyasının “iyi teknoloji” ’sine atıfta bulunan Cosmos’u ücretsiz olarak listeleyeceğini duyurdu.

Binance ATOM’u 3 ticaret çiftinde sunacak

Binance, yarın (29 Nisan Pazartesi) saat 16: 00’da (UTC) işleme açmayı planlıyor; ticaret çiftleri arasında ATOM/BNB, ATOM/BTC ve ATOM/USDT yer alacak.

Herhangi bir yeni token listesi kripto topluluğu içinde oldukça dikkat çekici olsa da, Cosmos (ATOM) sadece San Francisco merkezli kripto para birimi borsası Kraken’de bulunuyor. Ayrıca CZ’nin teknoloji potansiyelini değerlendirmesi ve ücretsiz olarak listelenmesi gerçeği kripto paraya ayrı bir değer katıyor.

CZ, Cosmos’u övdü

Cosmos’un ilanını açıklayan bir Tweet’te CZ, Binance’ın projenin borsa listelerine olan ilgisizliğine rağmen Cosmos’un iyi bir proje olduğunu belirtti.

Bu son liste, CZ’den gelen “ciro” ile birlikte Cosmos için bazı sahiplenmeler oluşturuyor gibi görünüyor. Proje şimdiden 24 saat içinde %25’lik bir değer kazandı.

Derinlemesine bir Binance araştırma raporuna göre, Cosmos Network, ölçeklenebilirlik ve blok çözümlerin kullanılabilirliğine odaklanan bir ekosistemdir. Başlıca ürünleri, “Blockchain Internet” sağlamak üzere oluşturulmuş Tendermint Consensus, Cosmos SDK ve Interblockchain Communication.

Binance

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin