Merkezsiz borsa hacimleri rekor üstüne rekor kırıyor: Eylül verileri açıklandı
Merkezsiz borsa hacimleri rekor üstüne rekor kırıyor: Eylül verileri açıklandı

Bitcoin boğası Tim Draper portföyündeki altcoin’leri açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Teknoloji milyarderi Tim Draper elinde bulundurduğu 30.000 BTC’ye ek olarak çok sayıda altcoin sahibi olduğunu açıkladı.

Silk Road’dan ele geçirilen yaklaşık 30.000 Bitcoin’i (BTC) satın alan önde gelen girişim kapitalisti ve teknoloji milyarderi Tim Draper, dijital para varlık portföyünün farklı kripto para birimlerinden oluştuğunu açıkladı.

Hangi koinler var?

Yakın tarihli bir yatırım konferansında konuşan Draper, varlıklarının Bitcoin Cash (BCH), Ripple (XRP), Tezos (XTZ) ve Aragon’u (ANT) içerdiğini açıkladı ve şu yorumda bulundu:

“Ben bu alana inanıyorum. Bu alan giderek benimseniyor. Kripto alanı dünya için çok önemli. Dünyanın bunu bilmesini istiyorum ve dünyadaki diğer insanların da bu alana dahil olmasını istiyorum.”

Draper’ın yorumları, Twitter hesabının BCH’yi tanıtmak için bir hacklemeye maruz kalmasının üzerinden yalnızca üç hafta sonra geldi. Şüpheli tweet, Draper’ın “bu yeniliği” sağladığı için Roger Ver’i taklit eden sahte bir hesaba teşekkür ederek BCH’yi satın aldığını duyurmuştu. Ancak zaten Draper BCH’ye portföyünde yer veriyor. Aslında Bitcoin Cash’i elinde tutması, olaya yeni bir ışık tutuyor.

Aktif bir kripto yatırımcısı

Draper, yedi yıldır aktif bir kripto para birimi yatırımcısı oldu ve büyük ABD kripto borsası Coinbase de dahil olmak üzere çeşitli girişimlere ve gelişen projelere milyonlarca dolarlık yatırım yaptı. 2019 yılında, kripto para birimi lehine tamamen halka açık hisse senetlerinden çıktığını duyurdu.

Draper’ın, 2017 yılında projeye karşı bir toplu dava açıldıktan sonra fonunun Tezos ICO’ya katıldığını doğrulayan altcoinlerle uğraştığı uzun zamandır biliniyor.

Ekim 2019’da bir Quora forumunda milyarder, DLT ödeme işlemcisi Ripple’ın doğru şeyleri yaptığını düşündüğünü ve çok daha yüksek fiyatlara yol açacak şekilde “patlayıcı büyüme” için ayarlandığını söyledi:

“Bitcoin’in son 5 ayda üç kez büyümesine bakıldığında, XRP’den de benzer bir sonuç beklenebilir.”

Aslında bu yaklaşım milyarderlerin bile fiyatları tahmin etmede çok iyi olmadığını gösteriyor.

Yeni bir altcoin yatırımı

Bu yılın başlarında, Ethereum (ETH) tabanlı proje Aragon, 1 milyon ANT token karşılığında Draper’dan 1 milyon dolarlık bir yatırım aldığını ve ona tokenın toplam arzının %2,52’sini verdiğini açıklamıştı.

Altcoin yatırımlarına bakıldığında elinde tuttuğu BTC açısından hala devede kulak gibi görünüyor. 2014 yılında Draper, token başına 632 $ fiyatla 30.000 BTC satın aldı. Bu ilk BTC yatırımı %1.500’ün üzerinde artarak yaklaşık 315 milyon dolar değerine ulaştı.

Draper, 2018’in başlarında önümüzdeki iki yıl içinde kripto para biriminin 25 bin doları geçeceğini düşündüğü için yakın zamanda Bitcoin’lerini satması pek olası değil. Bu fiyat seviyesi gerçekleşirse, elindeki BTC’nin toplam değeri 7,5 milyar dolar olacak.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin