Lider Bitcoin borsası Binance yeni işlem çiftleri ekledi
Lider Bitcoin borsası Binance yeni işlem çiftleri ekledi

Binance’e giden trafik zirveye ulaştı – site bakıma alındı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance, web trafiği için tüm zamanların en yüksek seviyesini arka arkaya duyurduktan sonra bugün bir kesinti yaşadı.

Önde gelen kripto varlık borsası Binance, CEO’sunun platformun web sitesi trafiği için yeni rekor seviyelere sorunsuzca ulaştığını övünmek için Twitter’a gitmesinden sadece birkaç dakika sonra spot ve marj ticareti hizmetlerini askıya almak zorunda kaldı.

Trafik yükü

Binance CEO’su Changpeng Zhao veya CZ, borsanın 10 Şubat’ta trafikte tüm zamanların en yüksek seviyesini yaşadığını tweetledi ve platformun bir önceki günkü rekorun üzerine %60’lık bir trafik artışının “yükünü kaldırdığını” belirtti.

Binance yaklaşık 30 dakika sonra bir “geçici sistem bakımı bildirimi” yayınladı. Borsa, duyurunun yayınlanmasından yaklaşık bir saat sonra normal faaliyetlerine geri döndü.

Dünyanın önde gelen sitesi

Web sitesi analiz ekibi SimilarWeb’e göre Binance, Ocak ayı boyunca dünyanın en popüler 381. web sitesiydi ve SimilarWeb’in “Finans> Yatırım” kategorisinde öne çıkan web siteleri arasında üçüncü sırada yer aldı.

Binance’in aylık 136 milyon ziyaretçisinin %6.89’unu oluşturan Türk kullanıcılar ile Türkiye’den gelen trafik oluşturuyor. Rusya %6,53 ile ikinci en büyük trafik kaynağı olurken, onu %5,11 ile ABD,%4,70 ile İngiltere ve %3,50 ile Fransa izledi.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin