Binance ve Google güçlerini Blockchain devrimi için birleştirdi
Binance ve Google güçlerini Blockchain devrimi için birleştirdi

Binance ve Google güçlerini Blockchain devrimi için birleştirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance, Build for Bharat projesini başlatmak için Google ile ortaklık kurarak Hindistan Blockchain pazarına giriş yaptıklarını resmen duyurdu. Açıklamada Build for Bharat’ın teknolojinin ivmelenmesi ve hackathon fırsatları vadeden iki katmanlı bir proje olduğu ifade edildi.

Hindistan, Blockchain teknolojisinin yeni evi olma yolunda

Program, Blockchain’in Hindistan’da kitlesel olarak benimsenmesini teşvik etmeyi amaçlıyor. Build for Bharat, bu yılın mart ayında başlatılan “Hindistan için Blok Zinciri” girişiminin ardından Hindistan’da blok zincirinin benimsenmesini artırmaya yönelik ikinci girişim olarak karşımıza çıkıyor.

WazirX ve Binance tarafından yılın başında kurulan 50 milyon dolarlık bir fonun programı finanse etmek için kullanılacağı bildirildi. Bilinen bir borsa şirketinin DeFi ile ilgili bir projeyi başlatmak için Google gibi bir firmaya ortak olması ilk kez yaşanan bir durum.

Kazananlara 40 bin doların yanı sıra fon desteği sağlanacak

Binance, Build for Bharat hackathon projesinin DeFi projelerinden oluşacağını ve program için Blockchain tabanlı uygulamaların kullanılacağına dair faydalı ipuçları vereceğini söyledi. Binance tarafından yayımlanan resmi açıklamada, hackathon ve hızlandırıcı projelerinin galibine toplam 40.000 dolar verileceği belirtildi.

Ayrıca kazanan firmalar, Kickstart ve Blitzscale tarafından 20 bin ve 100 bin dolarlık fon desteği kazanacak.

“ABD’yi bile geride bırakabilirler.”

Binance CEO’su Changpeng Zhao, yaptığı açıklamada Hindistan’ın Blockchain ile ilgili faaliyetler söz konusu olduğunda girilebilecek en iyi ülkelerden biri olduğunu belirtti. CZ, Hindistan’ın DeFi devrimini başlatarak ilk adımı attığını ve büyümesine yardımcı olmak için orada olduklarını söyledi.

Zhao’nun sözleri göz önüne alındığında, Hindistan’ın önümüzdeki birkaç yıl içinde blok zinciri alanında ABD’yi bile geride bırakabileceği ifade ediliyor. Şu anda, Hindistan yaklaşık 1,3 milyarlık nüfus sahip ve dünyanın en kalabalık ikinci ülkesi konumunda.

Bu arada ünlü bir kripto para stratejisti, iki coin’in yakında uçuşa geçebileceğini iddia etti. Detayları buradaki haberimizden okuyabilirsiniz.

coinnounce


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin