Binance ve French Fintech, 100 milyon euroluk yeni bir girişimi duyurdu!
Binance ve French Fintech, 100 milyon euroluk yeni bir girişimi duyurdu!

Binance ve French Fintech, 100 milyon euroluk yeni bir girişimi duyurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel kripto para platformu olan Binance, düzenleyici engellere rağmen hızlı gelişimini sürdürüyor. Son olarak Fransa’da finansal teknolojiyi teşvik etmek amacıyla kâr amacı gütmeyen kuruluş  Binance ve French Fintech, Avrupa blockchaini ve kripto para sistemine katkı sağlayacak yeni bir girişimi duyurdu.

Binance tarafından finanse edilen “Objective Moon” girişimi, Fransa’da bir Binance Araştırma ve Geliştirme merkezinin gelişimini görecek. CEO Changpeng Zhao duyurusunda 116 milyon dolar fon sağlayacaklarını açıkladı.

Ortaklıkla birlikte Fransa’da yeni bir Ar-Ge merkezi, Merkezi Olmayan Defter Teknolojisi (DLT) hızlandırıcısı ve Fransız yetenekler için çevrimiçi bir eğitim programı olmak üzere üç önemli blockchain projesi geliştirilmesi planlanıyor. Resmi açıklamaya göre, OpenClassroom ve Ledger’ın eğitim kısmını alacağı belirtildi.

Fransa Dijital Geçiş ve Elektronik İletişimden Sorumlu Devlet Bakanı Cédric O,aris’teki bir konferansta girişimin önemini vurguladı.

Ayrıca Binance’in kurucusu ve CEO’su şunları söyledi:

Binance’de, Fransız ve Avrupalı ​​teknoloji, kripto ve blockchain yeteneğinin kalitesini takdir ediyoruz. Binance’in Fransa’daki büyük operasyonlarının ve yatırımının başlatılmasıyla buna ikna olduk. Fransa ve Avrupa’yı blockchain ve kripto pazarında lider konuma getirmek için önemli katkı sağlayabilir.

France Fintech Başkanı Alain Clot, işbirliği konusunda benzer bir yorum yaparak şu ifadeleri kullandı:

Bugün Binance ile başlayan ortaklığın, önümüzdeki yıllarda tüm sisteme katkı sağlayacağına inanıyoruz.

Binance küresel baskıya rağmen gelişimine hız kesmeden devam ediyor diyebiliriz. Bununla birlikte, yerel tokeni (BNB), haberleri takiben yeşil bölgede işlem görüyor. Yazım sırasında son 24 saat içinde %2 değer kazanarak 600 dolar seviyesinden işlem görüyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Erdemli mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin