Binance US., XRP kullanıcıları için Songbird Aridrp'u destekleyecek
Binance US., XRP kullanıcıları için Songbird Aridrp'u destekleyecek

Binance US., XRP kullanıcıları için Songbird Aridrop’u destekleyecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance.US CEO’su önceki kararların aksine yeni bir karar açıkladı. Binance.US CEO’su Brian Shroder, Twitter üzerinden yayınladığı tweet ile dikkatleri üzerine çekti. Shroder, görevde sadece üç ay kaldıktan sonra Ağustos ayında istifa eden Binance.US’un eski CEO’su Brian Brooks’un yerini almıştı.

Binance.US, işlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’in Amerikalı ortağı olarak yer alıyor. Daha önce 28 Ekim tarihinde XRP sahipleri için Flare’in Songbird (SGB) Airdrop Programını platformunda nasıl destekleyeceğini açıklamıştı. Böylecek Binance US.Songbird airpodu uygun XRP sahipleri alabilecek.

Tweet from binance.us ceo

Binance, son zamanlarda baskılar sebebiyle düzenleyici incelemeye girdi. Örneğin, İngiltere’nin finansal gözetim kurumu Binance’i o ülkedeki herhangi bir düzenleyici işlemlerini yasakmıştı. Japon düzenleyiciler borsanın orada yasadışı olarak faaliyet gösterdiğini iddia etti. Burada ABD’de Binance, vergi daireleri, Adalet Bakanlığı ve Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu tarafından araştırılmaya devam ediyor.

Shroder’dan gelen bu haber, tüm baskılardan sonra olumlu bir haber oldu. Salı günü, Shroder müşteri hizmetlerine yoğun bir şekilde odaklanması hakkında olumlu bir açıklama yaptı.

Bundan sonra organizasyonumuz daha da müşteri odaklı olacak ve bu yönde net ve anlamlı adımlar atmaya şimdiden başladık. Binance.US’un tanınmasını istediğim yüksek müşteri hizmeti düzeyine ulaşmak için yapacak çok işimiz var. Ekibim ve ben güveni kazanmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

ABD platformunda XRP sahiplerine SGB airdrop taahhüdünü yerine getirmek, bu hedefe ulaşmak ve Binance.US markasına müşteri güvenini geri kazanmak için topluluk tarafında da önemli bir adım olarak görülüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin