featured

Bill Miller, rublenin çöküşü Bitcoin’e yarayacağını düşünüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Eski yatırımcı Bill Miller, Rusya’nın kontrol ettiği tek rezerv varlığın altın olduğunu savundu. Bu da ülkenin yakında Bitcoin’e kollarını açabileceği anlamına geldiğini belirtti. Geçtiğimiz günlerde de BTC/RUB paritesi diğer çiftlere göre daha fazla yükseliş gerçekleştirmişti. İşgal sonrası Rusya’ya yapılan yaptırımlar rublenin değerini yüzde 30’dan fazla düşürmüştü.

Fon yöneticisi ve hayırsever Bill Miller, Rusya’ya uygulanan mali yaptırımların Bitcoin fiyatının yükselmesine neden olabileceğine inanıyor. Altının, kara kütlesi kontrolleriyle kendi başına en büyük ülkenin tek rezerv varlığı olduğuna dikkat çekti. Bu da BTC’nin önümüzdeki günlerde çekiş kazanabileceği anlamına geliyor.

Ukrayna’daki askeri çatışma, finans dünyasının gidişatını büyük ölçüde değiştirdi. NATO ve AB, Putin rejimine ekonomik savaş ilan etti. ABD, İngiltere, Almanya ve diğerleri, Rusya ile parasal bağlantılarını kesti. Ayrıca ülkeler birçok Rus bankasını ana ödeme sistemi SWIFT’in dışında tuttu.

Bill Miller, Bitcoin için çıkış bekliyor

Bill Miller, Bitcoin için çıkış bekliyor

Eski yatırımcı Bill Miller, portföyünün %50’sini Bitcoin’e tahsis ettiğini itiraf etti. Miller, “Bir şeyi daha yüksek fiyatlara beğendiysem, güvenli bir bahis, daha düşük fiyatlarla daha çok seveceğim.” yorumunu yapmıştı. Şimdi ise rublenin düşüşünü yorumladı. 

Yaptırımlar sonucunda ruble %25’in üzerinde değer kaybederken, Rus vatandaşları tasarruflarını korumak için alternatif finansal araçlar aramaya başladı. Bölgedeki Bitcoin ticaret hacimleri rekor seviyelere yükseldi .

Legg Mason Capital Management’ın eski Başkanı Bill Miller, CNBC’ye yakın zamanda verdiği bir röportajda, Rusya’nın rezervlerinin %16’sını dolar ve %32’sini avro olarak tuttuğunun altını çizdi. “Bu varlıklar “onlara zarar vermek isteyenler” tarafından yönetiliyor.” açıklamasını yaptı.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin