MATIC fiyatı yüzde 20 arttı! Balinalar yükselişte bile alım yapmaya devam ediyor
MATIC fiyatı yüzde 20 arttı! Balinalar yükselişte bile alım yapmaya devam ediyor

MATIC fiyatı yüzde 20 arttı! Balinalar yükselişte bile alım yapmaya devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polygon MATIC’in %20 fiyat artışının ardından, balina adresi 1 milyon dolar değerinde token satın aldı. “Kvothe” olarak etiketlenen anonim balina, yaklaşık 1 milyon dolar değerinde 659.765 MATIC alımı gerçekleştirdi. Adresteki tokenin toplam varlığı 6,6 milyon dolara ulaştı.

Cüzdan ve işlem sayfalarının önerdiği gibi, MATIC diğer varlıklar üzerinde %5,7 hakimiyet ile cüzdanındaki dördüncü en büyük holding haline geldi. Polygon’a ek olarak balina, MANA, LRC ve AMP dahil olmak üzere çok çeşitli tokenleri de portföyünde bulunduruyor.

Balinanın en büyük holdingi 72 milyon dolar değerinde Windows Metaverse ve yaklaşık 17 milyon dolar değerinde önemli miktarda Ethereum yatırımı bulunuyor. Kripto para piyasasının toparlanmasından bu yana, son birkaç gün içinde 25 işlem gerçekleştiren balinanın etkinliği önemli ölçüde arttı.

MATIC fiyatı nereye gidiyor?

Tokenin piyasa performansına gelince, MATIC piyasadaki genel trendi takip etti ve değerine en az %20 değer kazandı, şimdi 1,6 dolardan işlem görürken daha önce 1,4 dolardan konsolide olmuştu.

MATIC Chart

Token için yerel dip, 24 Şubat’ta 1,3 dolar desteğinin altına düştüğünde gözlemlendi. Ancak güçlü düşüşe rağmen, satın alma siparişlerinin 1,25 dolar bölgesi civarında yoğunlaşması sayesinde tokenin fiyatı hızla toparlandı. Grafik ardından bir “çekiç” oluşturdu yerel trendlerin altında görünen tek şamdan deseni oluşturdu.

Yazım sırasında MATIC, ne yazık ki 200 günlük hareketli ortalamanın direnç seviyesini geçememesinin ardından 1,6 dolardan işlem görüyor. Tokenin balinalar arasındaki performansına gelince, MATIC hâlâ Ethereum balinaları arasında en yüksek USD değerine sahip tokenlerin ilk 10’unda yer alıyor. WhaleStats’ın bildirdiğine göre, Polygon varlıklarının toplam değeri şu anda 376 milyon dolar.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin