Luna fiyat tahmini: Fiyat, direnci zorlayacak mı

Luna fiyat tahmini: Fiyat, direnci zorlayacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın önemli varlıklarından biri olan Luna, son hafta yaptığı çıkışın ardından yavaşladı. Genel piyasa düşüşüne ayak uyduran kripto para birimi, son 24 saati yüzde 1’in üzerinde kayıpla geçiriyor. Luna fiyat tahmini için veriler ise Fib göstergesini işaret ediyor.

Terra’nın (LUNA) fiyatı, önceki seansta %10’dan fazla düştükten sonra pozitif bölgede işlem görmeyi başarıyor. LUNA bugün yükselişle açıldı ve Pazartesi günü kazancı elinde tutuyor. Kritik %0.618 Fibonacci geri çekilme seviyesinin yakınında 76 dolarda bir ‘Doji’ mum çubuğunun oluşumu, stablecoin’de bir sonraki yükselişin anahtarı görevinde.

Günlük grafikte, %20’lik sağlıklı bir düzelmenin ardından, LUNA’nın fiyatı yeni bir alım fırsatları turuna hazırlanıyor. Hemen yukarı yönlü bir engel, 85.30 dolardan %0.786 Fibonacci Geri Çekilme seviyesine yerleşiyor.

Luna fiyat tahmini

Altcoin, her ne kadar piyasaya ayak uydursa da daha olumlu görünüm içinde olabiliyor. Yatırımcıların LUNA’ya yönelmesi ve hacimle birlikte ivmelenme oluşabiliyor.

Luna fiyat tahmini için Fibonacci kapanışları göz önünde tutuluyor. Söz konusu seviyenin üzerinde bir günlük kapanış, psikolojik 90 dolar seviyesine doğru bir başka uzun ralliye tanık olabilir.

Hareketli ortalamalara bakıldığında, LUNA fiyatı kritik 50 günlük ve 200 günlük EMA’ların (Üssel Hareketli Ortalama) üzerinde sırasıyla 68.26 $ ve 53.18 $ ile sabit kalıyor. Bu bir yükseliş işaretidir.

Teknik göstergeler

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI), ortalama çizginin altında olmasına rağmen pozitif bir eğimle 55’te okuyor. Bu, kısa vadede önümüzdeki seanslarda fiyatın yükselebileceğini gösteriyor.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı (MACD), nötr bir önyargı ile azalan bir yükseliş momentumu ile orta çizginin üzerinde kalıyor.

VO: Hacim osilatörü aşırı satım bölgesinin yakınında duruyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin