avrupa
Avrupa’nın en büyüğü, Bitcoin ve kripto teknolojisini yönetmeyi amaçlıyor

Avrupa’nın en büyük ekonomisi, Bitcoin ve kripto teknolojisini yönetmeyi amaçlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Almanya’nın Berlin’de bulunan milletvekilleri, Bitcoin ve kripto sektörünü hükümet tarafından düzenleyen bir elektronik sicil öneriyorlar. Teklif, farklı endüstrilerdeki oyuncular pazar süreçlerini Blockchain tabanlı platformlara taşırken, otomobillerden ilaçlara kadar her şeyi etkileyebilir.

Bitcoin ve kripto teknolojisi öncelik olacak

Reuters tarafından yayınlanan bir rapora göre, kurallar Almanya’nın 2018 Mart’ında Angela Merkel’in kurduğu Blockchain stratejisinin bir parçası. Almanya’nın adalet ve maliye bakanlıkları, çabalarının sürdüğünü ve sektörü yenilemek, sahteciliği ve suistimali en aza indirecek önlemleri hedeflemek ve yatırımcıları korumak için planladıklarını söylüyorlar. Bakanlıklar, Avrupa Birliği’ni kapsamlı bir strateji geliştirmek için beklemiyor, çünkü bunun yıllarca sürebilecek bir süreci başlatacağından çekiniyorlar.

Elektronik senetleri ve dijital hisse senetlerini değiştirme önerileri de gözden geçirilmek üzere hazır. Onaylandığı takdirde, yeni düzenlemeler maddi, fiziki sertifikalar ve finansal araçları temsil eden belgeler için gereklilikleri kaldırabilir.

Almanya, Avrupa’nın en büyük ulusal ekonomisidir. ABD, Çin ve Japonya’yı takip ederek GSYİH tarafından dünyanın dördüncü büyük ekonomisine sahiptir. Bu hamle, aracı kurumlar ve fazladan kâğıt dokümantasyon gerektiren giderek eski sistemlere dayanan küresel ekonomiyi dijital bir ekonomiye dönüştürmek için başka büyük bir adım.

Joseph Lubin, Berlin’i en önemli şehir olarak seçti

2018 yılında Ethereum ve ConsenSys’in kurucusu Joseph Lubin, Berlin’i Blockchain teknolojsi için en önemli şehir olarak seçti, buna neden olarakta Almanya’nın altyapısını ve yetenekli programcılarını gösterdi. Ethereum, Bitwala ve Parity gibi önde gelen Blockchain şirketleri, Blockchain mühendisleri ve kripto uzmanları için pozisyon doldurma konusunda yerel yetenekleri kullanıyor.

Avrupa’da, diğer ülkeler arasında, Almanya, İsviçre ve Avusturya’daki Blockchain girişimleri ve düzenlemeleri, Avrupa Birliği ve uyumlu bir Blockchain stratejisi oluşturma çabalarından bağımsız olarak, gelişen sektörle birlikte gelişmektedir. Benzer şekilde ABD’de, Wyoming, Utah, Colorado, New Hampshire ve Ohio gibi eyaletler federal hükümetin önüne geçti, eyalet milletvekilleri federal düzenleyicilerden kapsamlı bir strateji beklemekten kaçınıyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin