Bu altcoin yılın başından beri yüzde 75 yükseldi! BTC’yi geçebilir mi?
Bu altcoin yılın başından beri yüzde 75 yükseldi! BTC’yi geçebilir mi?

Flaş kripto para haberleri: XRP, Ethereum, TRON, Litecoin, Stellar ve Cardano hakkında son gelişmeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano’daki yaklaşmakta olan Shelley güncellemesinden XRP için yeni benimsemeye kadar flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Ethereum haberleri

ConsenSys tarafından desteklenen Ethereum blog, en son gelişmelerle yayınlandı. Haftalık baskıda, Ethereum hard fork’u Constantinople’nin başarısını vurguluyor ve en son cesur Brave Attention Token, EthMail ve Maker dahil olmak üzere bir dizi Ethereum tabanlı platform hakkında bilgi sunuyor.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple’ın küresel bankacılık başkanı Marjan Delatinne, British Blockchain Association’ın danışma kuruluna katıldı ve IBM, Microsoft, KPMG, R3 ve Circle’ın liderleriyle birlikte çalışacak.

Birlik, İngiltere’de hem kamu hem de özel sektörde Blockchain teknolojisi ile kripto para biriminin eğitimini ve benimsenmesini teşvik edecek. Bu arada, XRP şimdi girişim kapitalist ve kripto boğası Tim Draper tarafından desteklenen Silikon Vadisi tabanlı bir kripto borsası olan CredoEx üzerinde desteklenmektedir.

Litecoin haberleri

Litecoin Vakfı, sadece LTC’nin tüm konularına odaklanan yeni bir e-kitap yayımladı.

Kitap, Litecoin’in ne olduğunu, nasıl çalıştığını, trader’ların LTC’yi nasıl entegre edebileceğini ve daha fazlasını içererek, yeni başlayanlar ve “deneyimli hodler’lar” için tasarlandı.

Stellar Lumens haberleri

Stellar Kalkınma Vakfı, Lightning’i XLM’de uygulamayı planladığını açıkladı. Yeni bir AMA’da ekip, Lightning’in yüksek bir öncelik olduğunu onaylıyor ve bu yılın üçüncü çeyreğinde ölçeklendirme çözümü için destek başlatmayı düşünüyor.

TRON haberleri

TRON’un BitTorrent Token’i (BTT) en son airdrop’unu tamamladı. TRON (TRX) sahibi olan kullanıcılara toplam 990.000.000 BTT, 1 TRX’e, 009976 BTT oranında dağıtıldı.

https://twitter.com/justinsuntron/status/1104933243046912001

Cardano haberleri

Cardano testnet’inin 1.5 sürümü kullanıma sundu ve platformda akıllı sözleşmelerin resmi olarak başlatılması yönünde atılmış önemli bir adım oldu. Şirket tarafından şu açıklama yapıldı:

Shelley kalkınma aşamasına geçmeye hazırlık için Cardano 1.5 önemlidir. Bu güncelleme, Cardano ağını yöneten mevcut konsensüs protokolü Ouroboros Classic’ten Shelley döneminin protokolü olan Ouroboros Genesis’e geçişin önemli bir adımı olan Ouroboros BFT’ye yeni bir konsensüs protokolü getiriyor. Ouroboros Genesis, Cardano’nun temelini oluşturan protokole yapılan önemli bir yükseltmedir, çünkü Bitcoin gibi iş kanıtı protokollerinin güvenlik garantileriyle eşleşen ilk riskli kanıt protokolüdür.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin