Atari'den ses getirecek Blockchain hamlesi!
Atari token geliyor.aAtari'den ses getirecek Blockchain hamlesi!

Atari’den ses getirecek Blockchain hamlesi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Retro oyun şirketi Atari, geliştiricilerin markasını ve IP’sini kullanarak Enjin destekli oyunlar oluşturmasını sağlamak için Enjin ile ortaklık kurdu. Pong, Breakout ve Asteroids gibi Atari IP’lerini içeren anlaşma, 2021’de piyasaya sürülecek bir dizi spor oyunuyla başlayacak.

Atari Blockchain dünyasına bomba gibi giriyor

Ortaklık, Atari’nin geçtiğimiz ay kendi Atari Token’ın lansmanıyla başlayan Blockchain oyun dünyasındaki son adımını işaret ediyor. Şirket, 30 yıllık inovasyon serisine devam ederken bu sektörün derinliklerine dalmayı planlıyor. Ve dünyanın dört bir yanındaki geliştiricilerin kendi oyunlarını oluşturmak için markasını kullanmalarına izin vermek istiyor.

Atari CEO’su Fred Chesnais şöyle dedi:

Blok zincirinde bir ekosistem oluşturacağız. Atari oyunları tüm paydaşlar için kâr elde etmek için kullanılabilir. Geliştiriciler de para kazanabilmeli.

Chesnais, şirketin standart bir lisans anlaşması sunduğunu, herkesin bir Atari oyunu geliştirmesine ve güçlü marka isminden yararlanmasına olanak sağladığını açıkladı. “Kendi oyununuzu geliştirmek yerine Atari markasıyla ortak /geliştirici olabilirsiniz” dedi.

Atari token için pek çok kullanım alanı olması bekleniyor

CEO’ya göre, kripto para konusunda çalışan yaklaşık 25 personeli bulunan şirket, şu anda test aşamasında olan kendi kumarhane oyunlarını da inşa ediyor. Bunlar başlatıldığında, Atari tokeni için çok daha fazla kullanım durumu olması bekleniyor.

Atari bir mobil kripto para cüzdanı da başlatmayı planlıyor. Chesnais, Apple ve Android mağazalarında onay prosedürlerinden geçtiklerini söyledi.

Chesnais:

Blok zinciri görmezden gelemeyiz, bu yüzden onun bir parçası olmalıyız. Herhangi bir şirkette Blockchain’i görmezden gelmek sadece bir hatadır. Bunu görmezden gelemezsin. Bunu yapmasaydık hiç şansımız olmazdı.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin