Önde gelen analist
Önde gelen analist "uçuşa geçiyoruz" dediği 5 kripto varlığı açıkladı

Bitcoin için “Ponzi şeması” diyen banka kripto para borsası açtı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Singapur’un en büyük bankası DBS Group, Bitcoin’i bir Ponzi şeması olarak adlandırdıktan sadece üç yıl sonra, kurumlar için bir kripto ticaret platformu başlattı.

Yüzde 10 hisse alacaklar

Singapurlu çok uluslu bankacılık ve finansal hizmetler şirketi, DBS Digital Exchange’in lansmanından birkaç ay sonra, dijital varlık ticaret merkezinin piyasaya çıktığını duyurdu. Ayrıca yatırım holding şirketi Singapore Exchange, platformda %10 hisse alacağını açıkladı.

Ekim ayı sonlarında DBS Bank’ın kurumsal yatırımcıların kripto para varlıklarına erişmesini sağlayan ticaret merkezini başarıyla denediği bildirilmişti.

Kripto para borsasının 3 hizmeti olacak

Bugün erken saatlerde, bankacılık kurumu “varlık tokenasyonu ve kripto para birimleri de dahil olmak üzere dijital varlıkların ikincil ticareti yoluyla kaynak yaratmaya yönelik bir ekosistem sağlamak için” blok zinciri teknolojisinden yararlanacağını resmi olarak duyurdu. DBS Dijital Varlıkların üç ana hizmeti olacak:

1- Finansal varlıklar tarafından desteklenen dijital belirteçlerin verilmesine ve ticaretine izin veren Güvenlik Simgesi Teklifleri (STO’lar).

2- Dört fiat para birimi (SGD, USD, HKD ve JPY) ve “en köklü kripto para birimlerinden” dördü; Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) ve Ripple (XRP) ile spot kripto para borsası.

3- Dijital Saklama Hizmetleri – “Geçerli düzenleyici standartlar kapsamında dijital varlıklar için özel olarak tasarlanmış güvenli saklama hizmetlerine yönelik artan talebi karşılamak için kurumsal düzeyde bir dijital saklama çözümü.”

Platform, bu özel hizmet için DBS’nin deneyiminden yararlanacak.

DBS Group CEO’su Piyush Gupta, Singapur’un büyük bir küresel finans merkezi haline geldiğini ve ülkenin “dijital varlıkların ve döviz ticaretinin ana akım olarak benimsenmesini memnuniyetle karşılamaya” hazır olduğunu söyledi.

Bitcoin için pek de iyi konuşmamışlardı

Duyuru ayrıca Singapur Borsası’nın (SGX) %10 hisse alacağını bildirdi. Sonuç olarak, SGX ve DBS “büyüyen dijital varlıklar ve dijital para birimleri alanında Singapur’un sermaye piyasalarının likiditesini, ölçeğini ve büyümesini derinleştirme fırsatlarını keşfedecek.”

Şu anda kripto para birimi endüstrisinde proaktif ve destekleyici olmasına rağmen, DBS Group geçmişte bitcoin için ciddi olumsuzluklar sergiledi. Bankanın eski Baş Bilgi Sorumlusu David Gledhill, 2017’de “Bitcoin’i biraz saadet zinciri olarak görüyoruz” demişti.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayımlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin