Analist görüşü: 450 dolarda tutunamayan Ethereum için sırada ne var?
Analistler umutlu: Ethereum fiyatı 400 dolar seviyesine dönebilecek mi? Kripto para haber

Analist görüşü: 450 dolarda tutunamayan Ethereum için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum’da görülen büyük dalgalanmanın ardından 450 doları desteğe dönüştürmek için yoğun bir mücadele gösterdi. Ancak görüşüne göre başarılı olamadı ve BTC’nin de düşüşüyle bu seviyenin altına geriledi.

Ethereum fiyatı 450 doları yeniden test edebilir

Kripto para birimi dün öğleden sonra kısa bir süreliğine 450 doların üzerine çıktı fakat buradaki satış baskısı yoğun oldu ve Bitcoin’in bugünkü düşüşü işlerin seyrini değiştirdi. Bu seviyenin üzerine çıkma sürecinde olduğu düşünülen ETH yakın vadede göreceği satış baskısına göre yeniden 450 doları test edebilir. 

Bir trader ETH’nin güç belirtileri gösterdiğini belirtiyor. 500 doları geçmesinin ve her yıl yeni zirvelere çıkmasının sadece bir zaman meselesi olduğuna inanıyor.

Bitcoin 15.000 doların altına düşmemeli

Bu haberin yazıldığı sırada Bitcoin fiyatı 431 dolarda %2’nin biraz üzerinde düşüşle işlem görüyor.

Bugün Bitcoin de 15.300 dolara düştü, ETH’yi bu seviyenin altına zorlayan bir rüzgar yarattı ve ETH şimdi yükseliş ivmesini geri kazanmak için mücadele ediyor.

Bir analist, Ethereum’un yakın vadede nereye yönelebileceğine dair düşüncelerini paylaşırken, 500 doların üstüne bir hareket beklediğini açıkladı. Kripto para biriminin neredeyse tüm zaman dilimlerinde güçlü olduğu belirtiliyor ancak analist 450 doları tutmanın önemli olduğunu belirtiyor.

Bitcoin 15.000 doların altına düşmediği sürece, Ethereum’un ivmesi büyük olasılıkla yeni başlıyor.

Bu arada Joe Biden, resmi olmayan sonuçlara göre ABD’nin yeni başkanı seçildi. Bunun kripto para endüstrisi üzerindeki olası etkilerini merak ediyorsanız buradaki yazımızı okuyabilirsiniz.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin