Bitcoin SV ve Maker fiyat analizi: BSV ve MKR için izlenecek kritik seviyeler
Bitcoin SV ve Maker fiyat analizi: BSV ve MKR için izlenecek kritik seviyeler

7 Kasım Bitcoin SV (BSV) ve EOS fiyat analizi: Beklenen seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin 15.000 doların üzerindeki dalgalı seyrini sürdürürken son birkaç gün çoğu kripto para için volatil geçti. Bu pozitif fiyat ivmesi; Bitcoin SV ve EOS gibi önemli altcoinlerde de yansıtıldı. Geçen 48 saat boyunca BSV ve EOS sırasıyla yüzde 15 ve yüzde 8 artış gördü.

Bitcoin SV (BSV) fiyat analizi

7 Kasım BSV fiyat grafiği - Kripto Para Haber
7 Kasım BSV fiyat grafiği – Kripto Para Haber

Bitcoin SV artık piyasa değerine göre ilk 10 kripto para biriminin bir parçası olmasa da son birkaç gün fiyat oldukça dikkat çekici bir şekilde arttı. 5 Kasım’dan bu yana, BSV fiyatı yüzde 15,2’lik bir artış gördü ve mevcut işlem fiyatını 171 dolara getirdi. Bu haberin yazıldığı esnada BSV 3,1 milyar dolarlık bir piyasa değeri ve 691 milyon dolarlık bir ticaret hacmi kaydetti.

Fiyat yukarı yönlü yörüngesinde devam ederse yakında 175 dolar fiyat seviyesinde dirençle karşılaşması muhtemel. Bununla birlikte 166 dolar ve 158 dolarlık temel destekler de var.

Kripto paranın MACD göstergesi, sinyal çizgisi MACD çizgisinin altında kaldığı için güçlü bir yükseliş hissi gösteriyor. EMA çizgileri ise kripto paranın cari işlem fiyatının altına düştü ve fiyatı yüksek tutmaya yardımcı olabilir.

EOS fiyat analizi

7 Kasım EOS fiyat grafiği
7 Kasım EOS fiyat grafiği – Kripto Para Haber

BSV’nin fiyat hareketine benzer şekilde, EOS da son 2 günde yüzde 8’in üzerinde artış gösterdi. Kripto paranın şu anda fiyatı 2,5 dolar ve piyasa değeri 2,4 milyar dolar. Fiyat boğa koşusuna devam ederse bir sonraki kilit direnç seviyesi 2,7 dolar. Trendin tersine dönmesi durumunda ise kripto para 2,4 ve 2,2 dolarlık desteklere yaklaşabilir.

Bollinger Bantları önemli ölçüde genişledi ve kripto paranın fiyatı için dalgalanmanın devam ettiğini gösteriyor. MACD göstergesi yükseliş eğilimi gösterdi ve tersine dönme olasılığı şimdilik düşük görünüyor.

Bu arada resmi olmayan sonuçlara göre Joe Biden, ABD’nin yeni başkanı seçildi. Bu durumun kripto para piyasası için olası sonuçlarını merak ediyorsanız buradaki yazımızı okuyabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin