litecoin, litepay, 28 Şubat Litecoin durum analizi, kripto para, kripto para haberleri
litecoin, litepay, 28 Şubat Litecoin durum analizi, kripto para, kripto para haberleri

28 Şubat Litecoin durum analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasalarında 28 Şubat Litecoin durum analizi, hafta sonu olan düşüşten sonra salı günü toparlanmaya başlamış ve yükselişe geçmişlerdi.

28 Şubat Litecoin durum analizi

Bu yükselişle beraber kripto para piyasa endeksi %7 artarken, İlk 15 coinden sadece Litecoin düşüş yaşamıştı. Şuan Litecoin %4 düşüş ile 209 dolardan işlem görüyor. Piyasa değeri ise 11.655 milyar dolara düşüş yaptı.

ltc-usd

Litecoin işlem hacminin en büyük dilimi, LTC hacminin %31’inden fazlasını oluşturan OKEx kripto borsasında. Genellikle kripto borsaların altcoinlerinde popüler olan KRW paritesi ise bu sefer oldukça gerilerde kalmış gözüküyor.

1-2

Mevcut Litecoin fiyat düşüşü, 26 Şubat’ta yapılması planlanan ancak son dakikada süresiz olarak ertelenen fintech başlangıçı ​​LitePay için planlanan lansman ile bağlantılı gözüküyor.

LitePay, tüccarların Litecoin’i ödeme olarak kabul etmesini kolaylaştıracak bir LTC tabanlı ödeme çözümü sunmayı amaçlıyor. Ayrıca, LTC kaynaklı bir bankamatik kartı çıkacağını ve dolayısıyla kullanıcıların dolaylı olarak kripto parayı neredeyse her işte harcayabileceğini belirtti.

LitePay’in 26 Şubat’ta başlayacağı duyurusu, Litecoin’de önemli bir fiyat yükselişine sebep olmuştu. Bununla birlikte, şirket planlanan lansmandan hemen önce kullanıcılara, firmanın iş modelinin temel bileşenlerinin olduğunu bildiren bir e-posta gönderdi.

LitePay, ticari kayıt işlemlerini planlandığı gibi başlatacağını açıkladı ancak banka kartı servisindeki belirsiz gecikme, pek çok kullanıcıyı şaşırttı ve muhtemelen Litecoin’in düşük performansına katkıda bulundu.

Ccn

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin