featured

28 Şubat Bitcoin Cash grafik analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hacminin artmasıyla birlikte dün yükselişe geçen Bitcoin Cash, bu %38’lik büyük sıçramasından sonra bugun itibari ile düşüş yaşamaya başladı.

Piyasa değeri ile dünyanın en büyük dördüncü kripto parası BCH, CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %5,87 değer kaybederken şu dakikalarda 1200 dolardan işlem görüyor.

Pazar günü 1,143 dolardan işlem görerek haftanın en düşük seviyesini yakalayan BCH dünkü yükselişi ile %13.21’lik bir yükseliş yaşamıştı. 18 Şubatta yükseldiği 1641 dolarlık seviyesinden hala %22 civarında düşük durum. En düşük seviyesini gördüğü 6 şubat tarihinde ki 764 dolarlık fiyatına göre ise %69’luk bir yükseliş gösterdi.

Fiyat grafik analizi, BCH’nin düşüş eğiliminde olduğunu ve bir düşüş kanalına sıkıştığını da gösteriyor.

Bitcoin Cash Analizi

bch-usd

Yukarıdaki tabloya göre:

  • 6 Şubat tarihindeki en düşük seviye olan 758 dolar’dan sağlanan toparlanma ile,10 gün önce baş ve omuz formasyonu ile dirence destek verilmişti. Yükselişten sonra 2 gün önce 1300 dolar dirençini test eden BCH düşüşe başlamıştı.
  • 50 günlük hareketli ortalama (MA) ve 100 günlük MA düşüş eğilimini destekliyor.

1520 dolar direncini kırıp düşen kanal direncinin üzerinde günlük bir kapanış gerçekleşirse, yakın bir gelecekte 2,000 dolar (psikolojik direniş) ve 2,110 dolar (20 Ocak en yüksek) tekrar test edilebilir.

Günlük 1,129 doların altına kalacak bir kapanış ile (Cumartesi gününün en düşük seviyesinde) düşüş trendi şiddetlenerek devam edecektir. Bu seviyede bir kapanış ile ilk önce 1000 dolar desteği denenir. Daha sonra 6 şubat en düşük fiyat olan 758 dolar seviyesi test edilebilir.

Coindesk


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin