nano, kripto para, kripto para haberleri
nano, kripto para, kripto para haberleri

Nano, yaşanan BitGrail olayından sonra tekrar yükselişe geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para Nano fiyatını %30 oranında arttırdı. Toplam market değerinde 2.06 milyar dolar ile ilk 20 kripto para arasına giren kripto para,fiyatını 15 dolara yükseltti.

nano-usd

Geçen haftada ki dalgalanmanın nedeni büyük olasılıkla BitGrail borsasından,170 milyon doları aşkın Nano çalınmasıydı.

Kripto paranın toplam arzının %10’unu kapsayan olay, piyasayı sallamıştı. Fiyat bu olaydan sonra yatırımcıların korkusu ve güven kaybından dolayı 28 dolardan 6 dolara düşerek %466’lık bir düşüş yaşamıştı. Geliştiriciler bu krizden dolayı BitGrail kripto para borsasını sorumlu tutmuştu. Bunun üzerine yatırımcılar, ponzi olmadığı anlaşılan kripto paraya geri dönüş yapmaya başlamışlardı.

Nano (NANO), daha önce RaiBlocks (XRB) olarak biliniyordu. Yılın başında yeniden markalaşma sürecine girdi. Platform, sıfır ücret, anlık işlem ve neredeyse sınırsız ölçeklenebilirlik sağladığını vaat ediyor. Şu anda, sistem saniyede yedi bin işlem gerçekleştirdiğini iddia ediyor. Karşılaştırıldığında, Bitcoin’in yedi ve Ethereum’un on beş işlem yapabildiği düşünülürse bu rakam gerçekten şaşırtıcı oluyor.

Nano yükselişe geçti

Nano’yu destekleyen teknoloji oldukça umut vaat ediyor olsa da, kullanıcılar masaüstü istemciyi senkronize ederken ve fonlarına erişirken sorunlar yaşadığını belirtiyor. Ekipten yeni bir açıklama yapılmamış olmasına rağmen geliştiricilere bu sorunun üzerinde çalışılıyor.

Yatırımcıların teknolojisine güvendiği kripto paranın bu düşüşünden sonra alttan toplamaları sonucu %30’luk bir yükseliş gerçekleşti. Analizcilere göre bu yükseliş dahada sürecek gibi sürüyor.

Ccn


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin