177 yıllık İsviçre bankası hizmetlerine kripto para birimi ticaretini ekledi!
177 yıllık İsviçre bankası hizmetlerine kripto para birimi ticaretini ekledi!

177 yıllık İsviçre bankası hizmetlerine kripto para birimi ticaretini ekledi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 1844 yılında kurulan bir İsviçre bankası olan Bordier & Cie SCmA, bugün yayınlanan bir basın açıklamasına göre hizmet listesine kripto para birimi ticaretini ekledi.

“Müşteri talebi yoğundu”

Bordier’in yönetici ortağı Evrard Bordier, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Müşterilerimizden dijital varlıklar gibi alternatif varlık sınıflarını çeşitlendirme talebinin arttığını gördük.” dedi.

Yeni hizmet, Bordier’in müşterilerinin Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash ve Tezos dahil olmak üzere kripto para birimleri satın almasına, tutmasına ve ticaretine izin veriyor. Firma, gelecekte sunduğu coin sayısını artırmayı planlıyor.

Hangi hizmetler sağlanacak?

Bankacılık platformu Sygnum Bank, kripto paralara erişimi kontrol eden, likidite sağlayıcılarıyla bağlantı kuran ve işlemleri izleyen özel anahtarları saklayacak altyapı yönetimi sağlıyor. Ayrıca, bankanın kripto para birimi varlıkları için kara para aklama önleme prosedürlerine sahip olmasını da sağlaması bekleniyor.

Sygnum’un grup CEO’su Mathias Imbach, “Bordier, müşterilerine yeni nesil varlıkları sunarak, müşterilerin servetini gelecek nesiller için koruma konusundaki 177 yıllık geleneğini sürdürüyor.” diye ekledi.

Kripto para tavsiye-danışmanlık hizmeti verilmeyecek

Aynı zamanda Bordier, hizmetin “yalnızca yürütme” türü bir anlaşma olduğunu vurguladı, bu da bankanın kripto para birimleri ile ilgili herhangi bir ek tavsiye veya danışmanlık hizmeti sunmayacağı anlamına geliyor.

İş zekası şirketi MicroStrategy bugün bilançolarına 1 milyar dolar değerinde daha Bitcoin ekledi ve kurumsal şirketler arasında kripto yatırımlarına olan talebin arttığı fikrini bir kez daha güçlendirdi. Bu da bankaları hamleler yapmaya zorluyor olabilir.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin