9 Ekim Ripple fiyat analizi: XRP için beklenen seviyeler ve önemli noktalar
9 Ekim Ripple fiyat analizi: XRP için beklenen seviyeler ve önemli noktalar

16 Haziran Ripple (XRP) fiyat analizi: Grafikler ve teknik göstergeler ne anlatıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası son 36 saat içinde büyük fiyat dalgalanmaları yaşarken birçok kripto paranın fiyatı yüksek volatilite dönemine girdi. Ripple (XRP) da kuşkusuz en iyi dönemlerinden birini geçirmiyor. Son çöküş Ripple fiyatını 0,181 dolara indirirken kripto para birimi bu haberin yazıldığı esnada günlük %2,95 artışla 0,192 dolardan işlem görüyor.

Kripto varlık istikrardan hayli uzakta kaldı ve ilerleyen dönemde oynaklığın artabileceği ifade ediliyor.

1 saatlik Ripple (XRP) fiyat grafiği

Ripple (XRP) fiyat grafiği
Ripple (XRP) fiyat grafiği

11 Haziran’da kaydedilen düşüşten bu yana XRP 0,192 dolarlık direnç seviyesine yakın salınımlar yapmaya devam etti. Ancak 0,20 doları ihlal edemedi. Azalan kanal yükseliş yönünde kırılma olasılığını gösterdi ve fiyat ufak bir çıkış yaptı. Bununla birlikt, sadece 6 saat içinde XRP, yüzde 7 gibi önemli bir artış gösterdi ve kısa bir süre sonra 0,1925 dolarda bulunan direnç seviyesinin biraz üzerine çıktı.

XRP’nin son fiyat hareketi düşüş bayrağı patlamasına yol açtı ve önümüzdeki 24 saat içinde olumlu bir kırılma XRP’nin 0,1925 doların üzerindeki pozisyonunu sürdürmesine yardımcı olabilir. XRP için işlem aralığı 0,192 dolar ile 0,195 dolar arasında kaldı.

MACD’ye baktığımızda mevcut eğilim, sinyal çizgisi mavi çizginin üstüne çıkmasına rağmen XRP için düşüş ifade ediyor. Bununla birlikte Göreceli Güç Endeksi (RSI), alım baskısının satış baskısından güçlü olduğu bir senaryo ortaya koyuyor.

XRP – BTC korelasyonu

XRP’nin Bitcoin ile olan ilişkisi, son zamanlarda fiyat dalgalanmasına rağmen sürpriz bir şekilde istikrarlı seyrediyor. Daha büyük bir perspektiften bakıldığında altcoin, olası BTC manipülasyonu nedeniyle herhangi bir değişiklikten bağımsız olacağı için olumlu bir işaret ancak bir sonuca varmak için henüz erken. Mevcut 0,81 korelasyon endeksi son 3 haftadır sabit.

Bu arada Ripple Küresel Bankacılık Başkanı Marjan Delatinne, şirketin bir sonraki hamlesini Brezilya’ya gerçekleştireceğini açıkladı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin