Grayscale, Blockchain hisse senetleri adına yeni bir ETF başvurusu yaptı
Grayscale, Blockchain hisse senetleri adına yeni bir ETF başvurusu yaptı

Grayscale portföyüne 300 milyon dolarlık kripto ekledi – boğa koşusu mu geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dijital varlık yöneticisi Grayscale Investments, son 24 saat içinde portföyüne 300 milyon dolarlık kripto para birimi ekledi.

Yapılan kripto para eklemesi

Grayscale CEO’su Barry Silbert, şirketinin dijital varlık portföyünde bir güncelleme yayınlamasından kısa bir süre sonra Perşembe akşamı tweet ile bir duyuru yaptı.

Silbert, “Yönetim altındaki varlıklara bir günde 300 milyon dolarlık harika bir katkı sağladı” dedi. Ek tutar, yönetim altında tutulan toplam tutarı 7,3 milyar dolara çıkarıyor.

İlginç zamanlama

Bu hamle, PayPal’ın kripto piyasalarına girmesini çevreleyen hype, Paul Tudor Jones da dahil olmak üzere büyük yatırımcıların alana yönelik daha fazla adımlar attığı bir zaman diliminde geldi.

Geçen hafta dijital varlık yöneticisi, tüm kripto para birimi ürünlerinde 1 milyar doların biraz üzerinde yatırım getirerek bugüne kadarki en iyi üç aylık sonuçlarını açıkladı.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin