Gözde metaverse coin boğaları hakimiyeti geri alacak mı? Teknik analiz
Gözde metaverse coin boğaları hakimiyeti geri alacak mı? Teknik analiz

Gözde metaverse coin boğaları hakimiyeti geri alacak mı? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yıldız metaverse coinlerden olan SAND 4,8 dolara yaklaşırken grafikte önemli değişimler yaşanıyor. Sonuç olarak, alt değer iki haftalık bir aşağı kanalda (beyaz) düştü ve 3,3 doların üzerine çıkmak için mücadele ediyor.

Metaverse coin uzun vadeli düşüş trendine devam etmeden önce 2,8 dolar bölgesinden 2,9 ile 3 dolar aralığındaki ani direncine doğru canlanmak istiyor. Yazım sırasında SAND son 24 saatte %2,69 düşüşle 2,92 dolardan işlem görüyor.

SAND 4 saatlik grafik

Önceki yükseliş trendi, altcoin 4,8 dolarlık dirence dokunduğundan olağanüstü kazançlar gördü. Bununla birlikte, ayılar ivme kazanmaya başladıkça, uzun vadeli 2,7 ila 2,8 dolarlık destek aralığına doğru dik bir düşüş yaşandı.

Bu arada SAND, 24 Şubat’ta Ocak ayının en düşük seviyelerine dokunduğu için (9 Şubat’tan itibaren) %45,7 düşüş kaydetti. O zamandan beri, metaverse coin uzun vadeli aşağı kanalından çıktıkça etkileyici kazançlar kaydetti. Bununla birlikte, 3,3 dolarlık direnç ayılar için SAND Kontrol Noktasının (POC, kırmızı) altına düştü. Böylece düşüş eğilimi onaylandı.

Yazım sırasında boğalar 2,8 dolarlık desteği sağlam tutmak konusunda kararlı görünüyor. Bu nedenle, POC’sinin ardından 2,9 dolar seviyesine doğru bir canlanma yaşanabilir. 20 EMA (kırmızı), boğaların toparlanma girişimlerinde güçlü bir engel oluşturmaya devam ediyor. Ayrıca, son birkaç günde genel hacimlerin düşmesiyle birlikte trend kırılgan hale geldi. Boğaların trend değiştiren bir ralliyi tetikleyebilmesi için yine de hacimleri aşılması gerekiyor.

Fiyat 2,9 dolarlık desteği test etmeye devam ederken, RSI daha yüksek bir dip gördü. Bu, yakın vadede yükseliş eğilimlerinin bir işareti oalbilir. RSI göstergesi 38 desteğinden canlanırken, boğalar trend çizgisi desteğine (beyaz) bağlı kaldı.

Ayrıca, OBV ve fiyat son beş gün içinde bir yükseliş farklılığı gördü. OBV yükseliş trendindeyken fiyat düşmeye devam ediyor. Metaverse coin kısa vadede yükselen yükseliş olasılığını yeniden teyit etmeye çalışıyor.

Sonuç

RSI ve OBV göstergeleri potansiyel olarak satış durumunu durdurmaya işaret ederken, SAND uzun vadeli trendine geri dönmeden önce tedarik bölgesinin yeniden test etmeye çalışabilir. Ayrıca, metaverse coin ile Bitcoin arasında % 80 oranında 30 günlük korelasyon bulunuyor. Bitcoin’in hareketini takip etmek önem taşıyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin