Dikkat: Balinalar son günlerde bu altcoin'i biriktiriyor!
Dikkat: Balinalar son günlerde bu altcoin'i biriktiriyor!

Dikkat: Balinalar son günlerde bu altcoin’i biriktiriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Santiment piyasa verilerine göre, kripto balinaları, son 7 gün içinde yüz milyonlarca dolara ulaşan büyük miktarda XRP tokeni satın alıyor. Kripto varlığının ticaret hacmindeki dikkat çeken hareket, önümüzdeki haftalarda XRP için önemli fiyat etkilerine işaret ediyor. Şu anda, her biri 10 milyondan fazla XRP tutan 350’den fazla balina adresi bulunuyor.

Artan birikim çılgınlığı, çoğu XRP sahibinin SEC ile devam eden davanın Ripple lehine sonuçlanacağına emin görünüyor. Eski bir SEC yetkilisi olan Avukat Joseph Hall, yakın tarihte gerçekleştirdiği röportajda SEC’in ilk etapa taşımaması gerektiğini söyledi. Komisyonun konuyu başlatmak için gerekçe eksikliğine atıfta bulunarak, Ripple’ın kazanacağını şiddetle ima etti. Hatta komisyonun düzenleyici çabalarının “kapatılabileceğini” söyledi.

2020 yılının Kasım ile Aralık aylarında gözlemlenen fiyat değişikliği gelecekteki fiyat değişimlerinin en olası yönünü gösteriyor. O dönemde yaklaşık 1,3 milyar XRP’lik hızlı birikimin ardından BTC’ye kıyasla önemli oranda artış göstermişti. Santiment analistleri, benzer bir mantığın önümüzdeki haftalarda beklenen fiyat dinamiklerine uygulanabileceğini öne sürüyor.

Uzmanlar, Ripple’ın mevcut kurumsal ve düzenleyici belirsizliğe önemli ölçüde bağlı olmadığına inanıyor. Çoğu hükümet politikalarını BTC ve ETH’ye odakladığından, XRP uzun vadeli genişleme için daha sadık bir ortamın tadını çıkarabilir.

Buna ek olarak, çoğu XRP uzun vadeli yatırımcısı geleceğe odaklı görünüyor. Küçük fiyat artışları karşısında bile kısa pozisyon açmaya istekli değil. Kısa vadeli XRP sahiplerinin sayısı da BTC’lerden çok daha düşük olduğundan, XRP fiyatları bu koşullar altında daha fazla hareketsiz kalma eğiliminde yer alabilir.

İkinci olası fiyat hareketi ise kripto pazarındaki düşüşün muhtemel yeni aşaması olabilir. Balinalar tercihlerini Bitcoin, Ethereum veya Solana’nın aksine Ripple’ın XRP’si yönünde değiştirdikçe; büyük kripto varlıkları için talepte genel bir kayma yaşanabilir.

Bu analizin en büyük pratik faydası, değişen balinaların davranışları ile gelecekteki fiyat hareketleri arasındaki zaman gecikmesinden kaynaklanıyor. Böylece özel yatırımcılar, XRP ve stabil coin varlıklarını artırmak gibi koruyucu önlemler aldı. XRP birikiminin yakından izlenmesi, kripto piyasasının genel istikrarının ve gelecekte olumsuz bir eğilim tersine dönme olasılığının bir göstergesi olarak da kullanılabilir.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin