Dogecoin fiyat analizi: Boğalar fiyatı tersine döndürecek mi?
Dogecoin fiyat analizi: Boğalar fiyatı tersine döndürecek mi?

Dogecoin fiyat analizi: Boğalar fiyatı tersine döndürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin, yazım sırasında 0,1221 dolardan işlem görüyor. 6 Mart 2022 Dogecoin fiyat analizi, meme coin’in son 72 saat içerisinde düşüşte olduğunu gösteriyor. Dogecoin fiyatı, 4 Mart 2022’de 0,1292 dolardan 0,1210 dolara kadar geriledi. Dogecoin ertesi gün düşüşü sürdürdü ve değerini önemli ölçüde düşürdü. Bugün kripto para düşüş hareketine devam ediyor ve yazım sırasında 0,1221 dolardan işlem görüyor.

Dogecoin son 24 saatte 335.598,266 dolar işlem hacmi ve 16.241.888,334 dolar canlı piyasa değeri ile %1,15 arttı. DOGE şu anda 13. sırada yer alıyor. Bununla birlikte, son fiyat analizi DOGE’nin maliyetinin desteğe doğru aşağı doğru hareket ettiğini gösterdiğinden, kripto paranın dönüş potansiyeli taşındığını gösteriyor.

Dogecoin fiyat analizi, piyasanın volatilitesinin bir sıkışma beklediği gösteriyor. Bu, kripto para fiyatını her iki uçta da volatil değişim yaşamaya daha az eğilimli hale getiriyor. Sonuç olarak, Bollinger’in bandı üst sınırı, DOGE için en güçlü direnci temsil eden 0,1319 dolar seviyesinde yer alıyor. Tersine, Bollinger bandının alt limiti 0,11200 dolarda bulunuyor. Bu gösterge kripto paranın en güçlü desteğini ifade ediyor.

DOGE Hareketli Ortalama eğrisinin altından geçiyor gibi görünüyor. Bu da düşüş hareketini gösteriyor. Fiyat, desteğe doğru aşağı doğru hareket ederek onu kırmaya çalışıyor. Oynaklık kapanması boğaların lehine olabilir. Çünkü  olası kırılma boğalara fırsat sağlayabilir.

Dogecoin price analysis: DOGE devalues at $0.1221 after a bearish run 1

Göreceli Güç Endeksi (RSI) 35 seviyesinde yer alıyor. DOGE için düşük bir değere işaret ediyor. Ek olarak, RSI puanı aşağı doğru hareket ediyor gibi görünüyor, bu da değer kaybeden bir piyasayı ve satış faaliyetinin hakimiyetini gösteriyor.

24 saatlik Dogecoin fiyat analizi: DOGE piyasası devalüasyona uğradı

Dogecoin 24 saatlik fiyat analizi piyasanın azalan bir eğilimde olduğunu gösteriyor. Piyasa, gelecekteki oynaklık patlamalarına işaret edebilecek bir sıkışma yaşıyor gibi görünüyor. Bu, DOGE fiyatını her iki aşırı uçtan da değişmeye daha az eğilimli hale getirir. Bollinger bandının üst limiti, DOGE’nin en güçlü direnci olarak hizmet veren 0,1485  dolarda bulunuyor. Bollinger bandının alt limiti, DOGE için en güçlü desteği temsil eden 0,1160 dolar seviyesinde bulunuyor.

DOGE, Hareketli Ortalama eğrisinin altında DOGE fiyat geçişi düşüş hareketi izliyor. Aşağı doğru hareket, meme kripto para için azalan bir pazara işaret ediyor. Fiyat desteği karşılamaya çalışıyor. Karşılaşırlarsa, piyasanın kırılması ve piyasa dinamiğinin tersine çevrilmesi beklenebilir.

Dogecoin price analysis: DOGE devalues at $0.1221 after a bearish run 2

Göreceli Güç Endeksi (RSI) göstergesi kripto para devalüasyonunu gösteren 38 seviyesinde yer alıyor. Dogecoin, büyük bir aşağı yönlü hareketin ardından alt tarafta tarafsız bölgeye düşüyor. RSI puanındaki düşüş, satış faaliyetinin baskınlığını ve devalüasyona yönelik alıştırmayı temsil eder.

Dogecoin fiyat analizi sonuç

Dogecoin fiyat analizi, büyük bir yükseliş potansiyeli gösteren sağlam düşüş hareketinin ardından kripto yükselişe geçmeye çalışıyor. Piyasa, önümüzdeki günlerde tersine dönüş için muazzam bir potansiyel gösteriyor. Boğalar bunu kendi avantajlarına kullanmayı başarırsa, piyasayı içine çekebilir. Dogecoin fiyatını beklentilerin ötesinde yükseltmeye yardımcı olabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin