Gala Games ardından UFO Gaming Coinbase'de listelenecek mi?
Gala Games ardından UFO Gaming Coinbase'de listelenecek mi?

Gala Games ardından UFO Gaming Coinbase’de listelenecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Town Star ve Mirandus gibi oyunlarla tanınan popüler blockchain oyun şirketi Gala Games, kısa süre önce kripto tokeni GALA’yı Coinbase listelenmesi haberleriyle gündem oldu. GameFi sektörü son yıllarda katlanarak büyümeye devam ediyor. Son olarak UFO Gaming için de aynı stratejinin izleneceği söyleniyor.

Gala Games ve UFO Gaming, benzer bir büyüme hikayesine sahip görünüyor. Elde edilen verilere göre UFO, 0,000000350110 dolar olarak belirlenen lansman fiyatından 0,000005418 dolarlık zirve fiyatına %15,379 oranında artış gösterdi. Haziran ayında ilk piyasaya sürülmesinden bu yana önemli büyüme kaydetti. Bu büyüme devam ederse UFO 8 kay daha fazla kazançtan faydalanabilir.

Gala Games büyüme nedenleri

Gala Games, elde edilen verilere göre Kasım ayının sonlarında 24 saat içinde %70’in üzerinde yükseldi. Yükselişin ardından piyasa değerine göre en değerli 100 kripto para arasında yerini aldı. 2020’de piyasaya sürülen şirket, şimdiden bir milyondan fazla kullanıcıya sahip ve oyuncularına daha fazla merkezi olmayan başka projeler de katılmaya devam ediyor.

GALA tokenleri oyuncular tarafından oyun evrenlerinde ticaret yapmak, almak, satın almak ve satmak için kullanılabiliyor. Gala Games ile oyuncular ek olara NFT sahibi olabilir ya da token kullanarak diğer oyun için varlıkalrı satın alabilir. MarketNews’e ve Küresel Oyun Pazarı 2021 ile 2025 Raporuna göre, oyun sektörünün önümüzdeki dört yıl içinde 125.6 milyar dolar artması bekleniyor.

UFO Gaming: Büyümeye devam ediyor

UFO Gaming, Gala’ya benzer şekilde, Ethereum blockchain üzerinde geliştirilen bağımsız oyun şirketi olarak yer alıyor. Tokenleri UFO, oyun metaverselerinde kullanılabilecek bir tür dijital para birimidir. Bazıları NFT’leri içeren ve şu anda Coinbase’de listelenmeyen çok çeşitli oyun içi varlıkları alıp satmak için kullanılır.

UFO Gaming oyuncuları, tümü ‘Karanlık Metaverse‘ içinde kendi klanlarını oluşturmak, sanal araziye sahip olmak ve ticaret yapmak için bir araya gelebiliyor. UFO Gaming’i kendilerine benzer diğer GameFi projelerinden farklı kılan önemli planlarla gündem oluyor. Son olarak oyun stüdyosu, AAA oyun stüdyolarıyla ortak olmayı planlıyor ve şimdiden 1 milyar dolarlık bir piyasa değeri elde etti.

Ayrıca, UFO Gaming’in yakında piyasaya sürülecek olan lansman oyunu Super Galactic’te, oyuncuların UFO kullanarak kendi karakterlerini, silahlarını ve diğer oyun içi öğelerini takas edebilecekleri özel bir NFT Marketplace de olmayı planlıyor.

Henüz ilk oyunlarını piyasaya sürmemiş olmasına rağmen, şirket kendisini GameFi alanında önemli bir rol olarak gösteriyor. Chainlink’in Sonbahar 2021 Hackathon’unun Teknoloji Sponsorları ve bir e-oyun turnuvasına sponsor olan ilk GameFi şirketi olarak, topluluk odaklı müdürleri onları sürekli başarı için hazırladı. Piyasa gözlemcilerinin şirketin Coinbase’de listenin yanında olacağına dair haberlerin yer alması ise şaşırtıcı değil.

dailycoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin