2021 yılına damga vuran 5 Metaverse oyun projesi!
2021 yılına damga vuran 5 Metaverse oyun projesi!

2021 yılına damga vuran 5 Metaverse oyun projesi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metaverse, kripto dünyasında her geçen gün popülerliğini artırmaya devam ediyor. Oyun şirketleri Metaverse’i kalıcı bir hale getirmek için çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Topluluk tarafından en fazla ilgi çeken oyun projelerin arasında, Bloktopia, Decentraland, The Sandbox, Highstreet, MetaHero yer alıyor.

Metaverse, sanal bir dünyadaki alanları keşfetmenize ve diğer kullanıcılarla sosyalleşmenize olanak tanıyan bir sanal gerçeklik platformu olarak yer alıyor. Sonuç olarak, Metaverse projeleri kripto topluluğunun büyük ilgisiyle karşı karşıya.

Dijital dünyada, “metaverse” terimi son zamanlarda çok fazla ilgi gördü. Facebook ve Epic Games gibi sanal ortama odaklanan teknoloji şirketleri, sanal kullanıcıların ilgisini çekiyor.

En iyi 5 Metaverse oyun projesi

Ayrıca, oyun firmaları kendilerini metaverse’i hayatımızın kalıcı bir parçası yapmaya adamıştır. Bu sayede, bu yıl yükselme potansiyeline sahip en iyi 5 oyun projesi aşağıda sırasıyla yer alıyor.

Listenin ilk sırasında Bloktopia yer alıyor. Bloktopia’daki NFT, sanal emlak ve reklam yoluyla gelir elde eden REBLOK, ADBLOCK ve JOBE biçiminde geliyor. Sırasıyla, BLOCK tokenleri şeklinde pasif gelir için harika fırsat sunuyor.

İkinci sırada ise 2017 yılında kurulan Decentraland ve Ethereum ağı üzerine inşa edilen ilk metaverse platformlarından biri olan MANA yer alıyor. Proje, bireylerin sınırlı sayıda oyun içi arsalardan satın almalarına olanak tanıyor. Ayrıca mal sahibi, MANA’yı kâr olarak kazanmak için inşa edebilir, geliştirebilir ve satabilir.

Üçüncü sırada ise oyuncuların daha sürükleyici bir deneyim için oyun içi arazi ve mülk satın alıp satabilecekleri kendi NFT pazarına sahip, kullanıcı tarafından oluşturulan bir platform olan Sandbox yer alıyor. Platform içindeki işlem, yerel tokeni SAND aracılığıyla yapılıyor.

Dördüncü sırada ise FOMO Ducks olarak tanınan oyun içi NFT karakteri Highstreet yer alıyor. Kullanıcılar gerçek hayattaki eşyaları satın almasına, satmasına ve sahip olmasına olanak tanınıyor. Ayrıca, kullanıcılar sadece oyunu oynayarak veya görevleri tamamlayarak token kazanabiliyor.

Son olarak MetaHero, platform 3B tarama ve modelleme teknolojisini bir meta veri deposuna dönüştürüyor. Wolf Studio ile ortaklık kuran kullanıcılar, gerçek dünyadaki varlıklarını metaverse için kolayca NFT’lere dönüştürüyor. Platformlar içindeki işlemler için yerel token HERO kullanılıyor.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin