Elon Musk'ın dikkat çeken Bitcoin ve Dogecoin açıklamaları
Elon Musk'ın dikkat çeken Bitcoin ve Dogecoin açıklamaları

Elon Musk’ın dikkat çeken Bitcoin ve Dogecoin açıklamaları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Elon Musk, Time of the Year ile gerçekleştirdiği röportajda Bitcoin ve Dogecoin ile ilgili görüşlerini paylaştı. Elon Musk, Dogecoin’in yükselişinde önemli aktörlerden biri olarak biliniyor. 2021 yılı boyunca kripto paranın yükselişinde önemli bir güç oldu. Time röportajında piyasanın iki önemli tokeni olan Bitcoin ve Dogecoin ile ilgili görüşlerini ayrıntılı olarak paylaştı. Daha spesifik olarak Musk, güçlü ve zayıf yönleriyle ilgili düşüncelerini paylaştı.

Elon Musk: “Bitcoin daha güçlü değer deposu.”

Çok yakın zamanda Elon Musk, Time’ın “2021 Yılının Kişisi” seçildi ve bu duyuruya ekli bir röportajda kripto paraları kısaca tartışıldığı söylendi. Musk, hem Bitcoin hem de Dogecoin konularına yorum yapıyordu. Her iki kriptoya da kendi yatırımını açıklamıştı. Yıl boyunca her ikisinde de öne çıkan Musk, güçlü ve zayıf yönleriyle ilgili düşüncelerini paylaştı. Özellikle, Bitcoin’in daha iyi bir değer deposu olduğunu ve Dogecoin’in işlemlerde hareket ederken daha iyi olduğunu belirtti.

Musk, Time röportajında ​​gerekçesini açıklamalarına şu şekilde devam etti:

“Bitcoin’in işlem değeri düşük ve işlem başına maliyeti yüksek. En azından temel seviyesinde, bir değer deposu için uygun. Ancak temelde Bitcoin, işlemsel para birimi için iyi bir alternatif değil. Dogecoin ise ilk olarak şaka amaçlı yaratılsa da işlemler için daha uygun… Dogecoin ile yapabileceğiniz toplam işlem akışı (günlük işlem) Bitcoin’den çok daha yüksek potansiyele sahip. Biraz enflasyonist yapıya sahip ancak bu enflasyonist oran, yüzde yerine sabit bir sayıdır. Bu, zamanla yüzde enflasyonunun gerçekten düştüğü anlamına geliyor. Yani iyi diyebiliriz çünkü insanları bir değer deposu olarak biriktirmek yerine harcamaya teşvik ediyor.”

Sesi ve etkisi yıl boyunca kripto para manşetlerinin yer alan Musk, hem Bitcoin hem de Dogecoin sahnelerinde bir güç olmaya devam ediyor. Sonuç olarak, Time röportajında ​​tekrar açıklamalarda bulundu. Bitcoin ve Dogecoin’i çeşitli finansal konuşmaların merkezinde görmeye devam ettiği için topluluk için Musk’ın görüşleri dikkat çekmeye devam ediyor.

shacknews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin