Son dakika: FTX, zor durumdaki kripto şirketini satın alıyor!
Son dakika: FTX, zor durumdaki kripto şirketini satın alıyor!

Son dakika: FTX, zor durumdaki kripto şirketini satın alıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto borsası FTX, BlockFi’yi satın almaya oldukça yakın ve yakın kaynaklara göre bu hafta sonu anlaşmanın imzalanması gerekiyor. Bir CNBC raporuna göre FTX, BlockFi’yi toplam 25 milyon dolar karşılığında satın alacak. Bu miktar, BlockFi’nin son özel değerlemesi olan 4.8 milyar doların %99 altındadır. Anlaşma, esasen borç verme platformunun yatırımcılarını ortadan kaldıracak ve bu süreçte ciddi bir zarara neden olacaktır.

Ancak anlaşmanın tamamlanması birkaç ay sürebilir. Ayrıca kaynaklara göre, nihai fiyat etiketi de bugün ve yarın arasında saparak 2022’nin 2. çeyreğinin sonunu işaret edebilir. İkinci olay muhtemelen anlaşmanın sonuçlandırılması için baskı oluşturacaktır.

Bir satın alma anlaşması, FTX‘in BlockFi’de bir hisse satın alıp almadığı veya kripto kredi şirketini tamamen satın alıp almadığı konusundaki spekülasyonları sona erdirecek. FTX, BlockFi’ye 250 milyon dolarlık acil durumu kredisi sağladıktan sonra anlaşma gündeme geldi. CNBC BlockFi için birden fazla anlaşma olduğunu da sözlerine ekledi.

Ayrıca, Morgan Creek Capital’in FTX’in satın alma teklifine karşı fon toplamaya çalıştığına dair söylentiler ortalıkta dolaşıyordu. Riskten korunma fonunun BlockFi’de hissesi var ve FTX anlaşması onu değersiz hale getirecek. Morgan Creek Capital’in bağış toplama girişimi, daha önce bahsedilen yatırımcının yok edilmesini önlemeye odaklanmıştı.

Sam Bankman-Fried, satın alma misyonuna sadık kalıyor!

BlockFi’yi satın almaya yakın olduğu iddia edilen Sam Bankman-Fried, Mayıs ayı sonlarında Bloomberg ile röportaj gerçekleştirmişti. Sam Bankman-Fried, kripto borsasının kripto ayı piyasası sırasında satın almalar için 2 milyar dolar ayırdığını belirtmişti. Ayrıca, Bloomberg ile yaptığı röportajda FTX’in kârlı bir şirket olduğunu ve şirketin satın almaya açık olduğunu söylemişti.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin