Bu altcoin'de tehlike henüz bitmedi! Yatırımcılar bu göstergelere karşı dikkatli olmalı!
Bu altcoin'de tehlike henüz bitmedi! Yatırımcılar bu göstergelere karşı dikkatli olmalı!

Bu altcoin’de tehlike henüz bitmedi! Yatırımcılar bu göstergelere karşı dikkatli olmalı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yükselen kama benzeri (beyaz) bir kurulum gösteren Monero [XMR], dört saatlik zaman diliminde bir düşüş gördü. Altcoin son birkaç günde 99 dolardan ciddi bir büyüme kaydetti, buna rağmen satıcılar 132 dolar direncinde yeni bir baskı oluşturdu.

Satış hacimlerindeki son artışla birlikte satıcılar, fiyatı orta çizginin altına çekerken satın alma çabalarını boşa çıkardılar. Yazım sırasında altcoin, son 24 saatte %2,38 düşüşle 115,85 dolardan işlem görüyor.

XMR 4 saatlik grafik

Önceki büyüme, XMR’nin 19 Haziran’daki 20 ayın en düşük seviyesinden kaynaklanmıştı. 132 dolarlık bölgeden geri dönüş, ayıların EMA şeritlerinin altına bir düşüş yapmasına sebep oldu. Son tasfiyelerden sonraki son iki gündeki düşüş, düşen bir kama (beyaz) kırılımını doğruladı.

Devam eden bir düşüş, 113 dolarlık destekten bir geri dönüş görebilir. Bu durumda, boğalar kâr elde etmek için 117-118 dolar aralığında bir hedef arayabilirler. EMA şeritleri düşüş eğilimine girdiğinden, 20 EMA potansiyel boğa koşularına karşı güçlü bir engel oluşturabilir. Bu nedenle boğaların, daha geniş görünümü kendi lehlerine çevirmek için satın alma hacimlerini artırması gerekiyor.

Yatırımcılar bu altcoin’den ne beklemeli?

Göreceli Güç Endeksi (RSI), son üç günde orta çizgiye yaklaşmak için mücadele etti. 36 puanlık desteğin altına herhangi bir düşüş, altcoin’deki düşüşü hızlandırması beklenebilir.

Ayrıca, CMF geçen gün daha yüksek dipler kaydetti ve fiyat hareketiyle yükseliş eğilimi gösterdi. Ancak altcoin için bu göstergeler yeterli değildi, çünkü (ADX) için yön eğilimi büyük ölçüde zayıftı.

XMR fiyat analizi sonuç

Yatırımcılar, olası hareketler için 113 dolar bölgesinden yakın bir geri dönüşü izlemelidir. Daha geniş eğilim,  yine de ayıları destekliyor. Dolayısıyla, alt çizginin altına herhangi bir düşüş, olası bir canlanmadan önce düşüşü uzatabilir.

Son olarak, yatırımcılar daha geniş piyasa duyarlılığını potansiyel olarak etkileyebilecek Bitcoin hareketini yakından takip etmelidir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin