Flaş: Tarihi kripto anlaşması! Detaylar dikkat çekiyor...
Flaş: Tarihi kripto anlaşması! Detaylar dikkat çekiyor...

Flaş: Tarihi kripto anlaşması! Detaylar dikkat çekiyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Manchester United, New York merkezli Blockchain platformu Tezos ile yılda 20 milyon sterlin değerinde yeni bir ortaklık duyurmaya hazırlanıyor.

Antrenman formalarında Tezos yer alacak

The Athletic, iki tarafın kulübün antrenman formalarında yer alacak bir anlaşma üzerinde anlaştığını ve duyuruya hazırlık olarak Carrington antrenman merkezinde tanıtım filmi çektiklerini bildirdi.

Anlaşma tamamlandığında Tezos, geçen sezon sona eren 120 milyon sterlin değerindeki sekiz yıllık sponsorluk anlaşmasının tamamlanmasının ardından Aon’un yerini alacak.

Şu anda United, taraftarların Glazer ailesine karşı protestolarına yanıt olarak United’ın ticari ortaklarını boykot edeceği endişelerinin ardından sponsorsuz antrenman forması giyiyor.

Yeni sponsor Tezos, bir Blockchain platformu ve kendini kripto dünyasındaki rakiplerinden daha enerji verimli olarak pazarlıyor. United, güvenilir bir şirket olduklarından emin olmak için kapsamlı araştırmalar yapıyor.

Tezos ayrıca, kripto yatırımcıların tarafından kâr amacıyla satmak için satın alınan kendi dijital tokenleriyle de bağlantılı. Kripto piyasası son aylarda manşetleri iyice kaplamaya başladı, ancak düzenleme eksikliği nedeniyle eleştiriler de var.

XTZ zor günler geçirdi

Tezos, Kasım 2021’den bu yana değeri ağır bir şekilde düşerken, kripto dünyasının olumsuz gidişatından kötü etkilendi.

Pek çok taraftarın kafası biraz karışmış olabilir ama kısacası, anlaşma önümüzdeki yıllarda United’ın elini oldukça rahatlatacak gibi görünüyor.

joe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin