Dünya’nın en büyük festivalinden şok NFT hamlesi!
Dünya’nın en büyük festivalinden şok NFT hamlesi!

Dünyanın en büyük festivalinden bomba NFT hamlesi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kalifornia festivali ayrıca NFT sanat eserlerini, dijital koleksiyonları ve daha fazlasını açık artırmaya çıkarıyor.

Coachella, yeni bir NFT koleksiyonunun parçası olarak ömür boyu festivale giriş yapılabilecek biletleri açık artırmaya çıkarıyor.

Bu yıl 15-17 ve 22-24 Nisan tarihleri ​​arasında gerçekleşecek olan Kaliforniya festivali, yeni girişim için kripto para borsası FTX ile iş birliği yaptı.

Çevre dostu NFT pazarı

Festivalin web sitesine göre koleksiyon “çevre dostu bir pazarda” faaliyet gösterecek. Yeni NFT serisi “Coachella Collectibles” olarak adlandırıldı.

Hayranlar, ömür boyu geçerli biletlerin yanı sıra sanat baskıları, fotoğraf kitapları, dijital koleksiyon ürünleri ve daha fazlasını satın alabilecekler.

10 ömür boyu geçerli bilet NFT’si sahibi, Coachella 2022 için Coachella Sahnesi’nde en önden yer, ömür boyu Safari kampı veya Rose Garden’da profesyonel bir şef tarafından yapılan bir ziyafe gibi “özel deneyimler” yaşayacak.

NFT’ler Solana ağında oluşturulacak

Festival web sitesinde şunları söyledi:

“Solana’da çevre dostu bir marketplace inşa etmek için FTX US ile ortaklık kurduk. Her üründen elde edilen gelirin bir kısmı Give Direct, Lideres Campesinas ve Find Food Bank’a bağışlanacak.”

Coachella İnovasyon Lideri Sam Schoonover yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“NFT’lerin internette sanat ve medyanın gerçek sahipliğini nasıl sağladığını hepimiz gördük. Bunu bir adım daha ileri götürmek ve gerçek dünyadaki deneyimlerin sahipliğini sağlamak için NFT’leri kullanmak istedik.”

mixmag


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin