Sinema zinciri AMC, beklenen meme coin eklentisini duyurdu!
Sinema zinciri AMC, beklenen meme coin eklentisini duyurdu!

Dünyaca ünlü eğlence şirketi kendi kripto parasını çıkarıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük sinema zincirlerinden biri olan AMC Entertainment’ın CEO’su Adam Aron, kripto para ödemeleriyle çevrim içi bilet satın alınmasına izin verme planlarını açıkladı. AMC’nin yakında kendi kripto para birimini başlatabileceği öne sürüldü.

Aron bu önerileri CNBC’ye verdiği röportajda yaptı. Firmanın, “kripto para piyasaında hiperaktif hale geldiğini” belirtti.

AMC kendi kripto para birimini piyasaya sürüyor

CNBC ile yaptığı röportajda Aron, şunları söyledi:

AMC’nin başarılı olmasının yanı sıra kripto paraların kurtarıcısı olmasının birçok nedeni var. Bu, şu anda üzerinde çalıştığımız yarım düzine fikirden sadece biri.

Aron, bir kripto para için planlarının nasıl gerçekleşeceğine dair soruları yanıtlamadı.

Aron’un hareketi kripto sektörü için iyi olsa da, bu hareketin gerçekleşemeyeceği ve yalnızca kağıt üzerinde kalacağına dair söylentiler var. Bunun ana sebebi ise, tokenin Amerika Birleşik Devletleri’nde oluşturulmasını engelleyebilecek zorlu bir düzenleyici çerçeve bulunması.

AMC, eğlence sektöründeki popüler şirketlerden biri olsa da, şirketlerin kendi para birimlerini piyasaya sürme girişimleri, bu hareketin neredeyse imkansız olduğunu gösteriyor. İyi bir örnek, Facebook’un başarısız Libra projesiydi. Sosyal medya devi, düzenleyici endişeler nedeniyle kripto para birimini çıkarmaktan men edildi.

AMC’nin kripto ile ilişkisi

AMC Entertainment, kripto para patlamasını kucaklamaya açık görünüyor. CEO Twitter’da aktif ve geçen ay firmanın Bitcoin, Ethereum ve çevrim içi sinema bileti satın almak için kullanılacak diğer kripto para birimlerini kabul etmeyi planladığını duyurdu.

CEO daha sonra, takipçilerinden gelen yoğun talep üzerine şirketin Dogecoin ödemelerini kabul edip etmeyeceğini soran bir anket oluşturdu. Anket sonuçları, takipçilerinin çoğunluğunun ödemeler için Dogecoin’i desteklediğini gösterdi. CEO daha sonra AMC’nin hediye kartı ödemeleri için Dogecoin kabul edeceğini açıkladı.

AMC Entertainment, Blockchain ve kripto sektörüne girmeden önce iflasın eşiğindeydi. AMC kendi kripto para birimini başarılı bir şekilde piyasaya sürerse, şirketin hisse senetlerinin değer kazanmasına yardımcı olmak için uzun bir yol kat etmiş olacak.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin