Dev banka sessizce bu Bitcoin hamlesini yapıyor – işte ayrıntılar
Dev banka sessizce bu Bitcoin hamlesini yapıyor – işte ayrıntılar

Dev banka sessizce bu Bitcoin hamlesini yapıyor – işte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bankanın oyun planı, Dünya Ekonomik Forumu tarafından geniş çapta gözden kaçan bir raporda açıkça gizlendi.

Deutsche Bank, varlık sınıfına yatırım yapan fonları hedge etmek için yüksek dokunuşlu hizmetler sunma arzusuyla, kripto para saklama sistemini araştıran büyük finans kurumlarının saflarına katıldı.

Dijital varlığı saklama

Deutsche Bank Dijital Varlık Saklama prototipi, her yıl ev sahibi Dünya Ekonomik Forumu tarafından çok az fark edilen bir rapora göre, “kurumsal müşteriler ve dijital varlıklar için daha geniş kripto para birimi ekosistemine kesintisiz bağlantı sağlayan tam entegre bir saklama platformu” geliştirmeyi hedefliyor.

Aralık 2020 raporunun 23. sayfasında gömülü bir pargrafta, Almanya’nın en büyük bankası, dijital varlıkları geleneksel bankacılık hizmetleriyle birleştiren ve dijital varlıklar ve fiat varlıklarını tek bir kolay şekilde yöneten bir ticaret ve token ihraç platformu oluşturmayı planladığını söylüyor.

Kripto para saklama hizmeti

Dünyanın en büyük saklama bankası Bank of New York Mellon ile bu hafta başlarında partiye katılan büyük bankalar şimdi neredeyse günlük bazda kripto saklama hizmetine girme planlarını duyuruyor.

Para Birimi Denetleyici Ofisi’nden geçen yıl alınan yorum mektupları sayesinde ABD bankalarına bazı düzenlemeler netliği sağlandı. Almanya’da firmalar, ülkenin düzenleyicisi BaFIN’den özel kripto saklama lisanslarını almak için sıraya giriyor.

Dünyanın 21. en büyük bankası Deutsche, “sigorta sınıfı korumalı kurumsal düzeyde sıcak / soğuk cüzdan çözümü sunarak müşteriler için varlıkların güvenliğini ve erişilebilirliğini sağlamayı” hedeflediğini söyledi. Belirli bir kripto para birimi veya tokendan bahsedilmemiş durumda.

Banka, hizmetin varlık yöneticilerine, aile ofislerine, şirketlere ve dijital fonlara yönelik olacağını söyledi.

Bir iş modeli açısından, banka, daha sonra tokenlaştırma ve ticaret için ücret talep ederek, saklama ücretlerini toplamaya başlayacağını söyledi.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin