PayPal dikkat çeken yeni kripto para hamlesiyle gündemde! İşte detaylar
PayPal dikkat çeken yeni kripto para hamlesiyle gündemde! İşte detaylar

Dan Schulman: “Kripto para birimlerinin ana akımda yer alma zamanı geldi.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – PayPal CEO’su Dan Schulman bugünkü Web Summit etkinliğinde açılış konuşmacısıydı. Schulman etkinlikte 100.000 katılımcıya kripto paraların ana akım olma zamanının geldiğini söyledi.

PayPal müşterilerinin yüzde 20’si kripto para hizmetinden faydalanıyor

2020’de kripto para endüstrisine yönelik çarpıcı hamlesiyle manşetlere giren PayPal, geçen ay ABD merkezli tüm müşterilerin kendi platformunda kripto para satın alabileceklerini, satabileceklerini ve tutabileceklerini duyurdu. Mizuho Securities, bir aydan kısa bir süre sonra, kullanıcıların %20’sine yakın bir kısmının PayPal’ın yeni kripto hizmetini kullandığını belirtti.

Schulman, şirketin doğru yolda olduğundan emin.

Daha hızlı, daha ucuz, daha verimli bir finansal sistem, yeni ve modern bir teknoloji yaratabilirseniz, sisteme daha fazla insanı çekmek ve maliyetleri düşürmeye yardımcı olmak için iyi olacağını düşünüyorum. Bu kadar çok insan için finansal sağlığı teşvik ediyor. Bu nedenle, uzun vadede, her türden dijital para birimine karşı iyimserim.

CEO, koronavirüs salgınının dijital para birimleri ve nakitsiz ödemelere olan ihtiyacı önemli ölçüde hızlandırdığını belirterek, bu trendler için zaman çizelgesinin artık üç ila beş yıldan beş ila altı aya düştüğünü kaydetti. Schulman, kripto para birimlerinin ana akıma girme zamanının geldiğine inanıyor.

Volatilite problemleri gideriliyor

Bitcoin’in çılgın fiyat dalgalanmaları, platformdaki küçük yatırımcıların kârlarını kaçınılmaz olarak azalttığı için PayPal müdürü endişe duyduğunu da belirtti. Bu sorunu hafifletmek için PayPal, kullanıcıların kripto paralarını trader’lar için gerçek zamanlı olarak fiat’a dönüştürme imkanı tanıyor. Ek olarak, müşteriler satın alma sırasında kripto-fiat kurunu biliyor ve böylece volatilite riskini ortadan kaldırabiliyor.

PayPal yöneticisi ayrıca kripto para düzenlemeleriyle ilgili konulara da değindi ve kripto endüstrisini, kripto hizmetini genişletmek için hükümet düzenleyicileriyle yakın çalışmaya çağırdı. Schulman, “Buna yaklaşmanın tek bir yolu var ve bu, düzenleyicilerle el ele çalışmaktır.” dedi.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin