Sıcak gelişme: PayPal müşterilerine kripto para kullanımının yolunu açtı
Sıcak gelişme: PayPal müşterilerine kripto para kullanımının yolunu açtı

CoinShares CSO’su Meltem Demirörs: PayPal önümüzdeki 6 ila 12 ay içinde kendi kripto parasını başlatabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CoinShares CSO’su Meltem Demirors, PayPal’ın kendi kripto paralarını piyasaya sürebileceğine inanıyor

CoinShares baş strateji sorumlusu Meltem Demirörs, CNBC’ye, müşterilerinin alım satım ve satın alma yapması için Bitcoin, ETH ve diğer kriptolara erişmelerini sağladıktan sonra,  önümüzdeki yıldan itibaren,  PayPal’ın kendi kripto para birimini başlatabileceğini söyledi.

PayPal Bitcoin desteği ekliyor

Bir Fast Money programı sırasında CNBC sunucusuyla konuşurken Meltem Demirörs, PayPal’ın müşterilerinin Bitcoin’i bazı en iyi altcoinler (Ethereum, Litecoin ve Bitcoin Cash) ile birlikte kucaklamasına izin verdiği haberi hakkında yorum yaptı. CoinShares CSO’su, Bitcoin ve PayPal ile bunun ötesinde gelişen olayları nasıl gördüğünü paylaştı.

PayPal, Bitcoin’i 300 milyonluk Y kuşağına sunabilir

Öncelikle, PayPal’a ait şirketler arasında, yaklaşık 300 milyon aktif kullanıcısı olan dijital bir cüzdan olan Venmo uygulaması olduğunu belirten Demirörs, bunların çoğunun milenyum kuşağı olduğuna ve Bitcoin kullanma şansını çok seveceğine inanıyor.

Demirors onlardan Bitcoin için hedef kitle olarak bahsetti.

İstatistikler, dünya çapında ve özellikle ABD ve Birleşik Krallık’ta, Y kuşağının bir yatırım seçeneği olarak kripto para birimlerine en çok giren yaş grubu olduğunu ve eski finansal sistemin varlıkları yerine kripto varlıklarını tercih ettiklerini gösteriyor.

“Hamle PayPal’ın kendi kripto para birimini başlatmasının önünü açıyor”

Ancak CoinShares CSO’su,  Bitcoin ve diğer coinlerin PayPal ortamından ayrılmayacağını ve onlar için bir tür duvarlı bahçe görevi göreceğini sözlerine ekledi.

Demirörs, sahip olduğu muazzam kullanıcı tabanını göz önünde bulundurarak, yine de, Bitcoin’e yönelmenin yakında PayPal’ı kendi kripto para birimini başlatmaya itebileceğini belirtti. Ek olarak, MicroStrategy ve Square gibi bazı büyük kurumsal kripto yatırımcıları, bütçelerinin büyük bir kısmını Bitcoin’e ayırdı.

PayPal zaten büyük bir küresel kripto para birimi projesine dahil oldu: Libra Birliği’ne katıldı, ancak daha sonra geçen yıl bu zamanlarda projeden geri çekildi.

Nihayetinde bunun PayPal’ın kendi kripto parasını piyasaya sürmesinin yolunu açtığını düşünüyorum … Önümüzdeki altı ila on iki ay içinde PayPal’ın dijital dolara benzer kendi dijital para birimini piyasaya sürdüğünü görürsek şaşırmam.

Bu sözler, Meltem Demirors’un ödeme devinin ABD doları destekli bir stablecoin başlatacağına inandığını gösteriyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin