Coinbase, NBA'in yeni ortağı oldu, gelişmeler neler?
Coinbase, NBA'in yeni ortağı oldu, gelişmeler neler?

Coinbase, NBA’in yeni ortağı oldu, gelişmeler neler?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – NBA, 75. yıl dönümünü kripto para borsası Coinbase ile bir araya getirerek karşıladı.

ABD’nin önde gelen kripto para borsası Coinbase ve Ulusal Basketbol Birliği çok yıllı bir ortaklığını duyurdu. Bunu takiben, eski NBA, NBA G Ligi, NBA 2K Ligi, Kadınlar Ulusal Basketbol Birliği (WNBA) ve ABD Basketbolunun özel kripto para platformu ortağı da oldu.

NBA’in şu anki 2021-22 sezonu, Ligin 75. doğum gününü kutladığı için oldukça özel bir sezon. Bu özel sezonda hayranlarının katılımını artırmak için, NBA dijital varlık platformu olan Coinbase ile stratejik ortaklığını yakın zamanda açıkladı.

Katılımlarının bir parçası olarak borsa, NBA’nın inanılmaz topluluğu ve dünyanın dört bir yanındaki sporcularla etkileşim kurmak için etkileşimli deneyimler yaratacağına inanıyor. Ayrıca basketbol hayranlarını kripto para birimi endüstrisinde meydana gelen artan gelişmeler konusunda da bilgilendireceğini öne sürüyor.

Coinbase’in logosu artık televizyonda yayınlanan basketbol maçlarında görünecek. NBA’in yanı sıra, borsa ayrıca Women’s National Basketball Association (WNBA), NBA G League, NBA 2K League ve USA Basketball’un da ortağı olacak.

Coinbase Pazarlama Direktörü Kate Rouch, şirketin stratejisinin özünün NBA gibi değerlerine inanan katılımcılarla bağlantı kurmak olduğunu şu cümleler ile belirtti:

İnandığınız şeylere katılma ve bunlardan yararlanma özgürlüğü Coinbase’in misyonunun merkezinde yer alıyor. Buna NBA ve WNBA hayranlarından daha fazla kimse inanmıyor. Liglerin resmi kripto para birimi ortağı olmaktan gurur duyuyoruz.

NBA Kıdemli Başkan Yardımcısı Kerry Tatlock, Coinbase’i milyonlarca kişi tarafından kullanılan güvenilir bir kripto para birimi platformu olarak nitelendirdi. Bu nedenle taraftarlarına Lig ve birbirleriyle etkileşim kurmanın yeni yollarını sağlamayı amaçlayan bu ortaklığı “doğal bir uyum” olarak nitelendiriyor.

NBA ve Kripto tarihi

Dallas Mavericks, bu yılın başlarında biletler ve ticari ürünler için kripto para birimi ödemelerini kabul etmeye başladı. Ödemeye dahil olan kripto paralar ise şunlardır:

Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) ve Dogecoin (DOGE).

Sacramento Kings, yakın zamanda kripto çılgınlığına giren başka bir kulüptür. Basketbol hayranlarını dijital varlık sektörünün gelişimi hakkında eğitmek için blockchain şirketi Ankr ile güçlerini birleştirdi.

Daha sonra, en başarılı takımlardan biri olan Los Angeles Lakers bu listedeki en son isim oldu. Efsane şutör Kobe Bryant’ın tüm kariyerini geçirdiği kulüp, Socios.com ile resmi takım sponsorluğunu duyurdu.

İşbirliğinin bir parçası olarak platform, hayranlar için sanal etkinlikler başlatacak. Orada birbirleriyle iletişim kurma ve hatta en sevdikleri basketbol takımıyla ilgili konularda oy kullanma şansı bulacaklar.

 

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin