Dev banka popüler Bitcoin borsasının halka arz hazırlıklarına öncülük edecek
Dev banka popüler Bitcoin borsasının halka arz hazırlıklarına öncülük edecek

Coinbase 60 çalışanını kaybetti, daha fazlası yolda! Sebebi ise çok ilginç…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz günlerde Coinbase CEO’su Brian Armstrong, çalışanlarının siyaseti işten ayırması gerektiğine yönelik dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. Apolitik kalmaları konusunda baskı altına alınan 1.200 çalışanın 60 tanesi, Armstrong’un bu yeni ilkesini duyurması sonucunda San Fransisco merkezli kuruluştan ayrıldı.

Daha fazla çalışan gidebilir ancak görüşmeler hâlâ devam ediyor.

Coinbase çalışanları apolitik olmaya zorlandı, bazıları istifa etti

Bugün Coinbase’de yayımlanan ve günün erken saatlerinde çalışanlara e-posta ile gönderilen bir mesajda Armstrong, “Operasyon Grubu ve yöneticileri kültürümüzün bu açıklaması üzerine getirerek daha iyi bir iş çıkarabilirdi” dedi. Armstrong, “Black Lives Matter” hakkında ne düşündüğü hakkındaki bir soruyu yanıtlamayı reddettikten sonra çalışanları tek tek işten ayrılmaya başladı.

27 Eylül’de Armstrong, Coinbase’in “misyon odaklı bir şirket” olduğunu söyledi. Bu, çalışanlarının şirketin kripto para birimi borsasını oluşturmaya odaklanmaları gerektiği ve firmanın “sağlık veya eğitim” gibi gereksiz sosyal konular yerine yalnızca kripto ile ilgili politikaları savunması gerektiği anlamına geliyor.

Armstrong: “Kripto paralar için politik davranırız.”

Armstrong:

Sorunlar temel misyonumuzla ilgisi olmadığında burada yer almayız, çünkü başarının yalnızca odaklanmayla geldiğine inanıyoruz.

Twitter CEO’su ve Bitcoin destekçisi Jack Dorsey, Armstrong’u (bir tweet ile) eleştiri oklarına maruz bıraktı kriptonun doğası gereği, genellikle bankalar veya hükümet tarafından sahip olunan gücü dağıttığı için kaçınılmaz bir siyaset ögesi olduğunu söyledi. Armstrong, bugün e-postasında, “Evet, belirli bir alanda politik davranmaktan çekinmiyoruz çünkü misyonumuzla ilgili bir alan.” dedi.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin