Bybit NFT

Bybit NFT pazarı, özel gizemli NFT kutusu ödülleriyle ve özel koleksiyonlarla kullanıma açıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en hızlı büyüyen kripto para borsalarından biri olan Bybit, Bybit NFT Pazarı’nı kullanıma açtığını duyurdu. NFT Pazarı, dijital sahipliği kolaylaştırmayı ve blok zinciri oyunları ile metaverse’ün gelişimini desteklemeyi amaçlayan bir benzersiz token (NFT) platformudur.

Bybit NFT Pazarı; sanatçıları, içerik üreticileri ve koleksiyonerleri bir araya getiren, her şeye tek bir noktadan ulaşabileceğiniz bir platform olma amacıyla kurulmuştur. Bybit kullanıcılarının, kişisel cüzdan adreslerini platforma bağlamaları gerekmeyecek. Bunun yerine Bybit Spot hesaplarını kullanarak Ethereum ERC-721 token standardında NFT alıp satabilecek ve NFT alım-satım işlemlerini yapabilecekler. Bu sayede tüm bilgi ve beceri seviyesinden koleksiyonerlere, dijital sahipliğe açılan yeni bir kapı aralanacak. 

Bybit NFT Pazarı’nda kullanıcılar, çoklu zincir işlemleri de yapabilecek ve bu sayede herkes bu heyecan verici NFT, GameFi ve metaverse pazar yerlerine daha kolay katılabilecek. Bybit’in sağlam ve güvenilir altyapısı ile NFT koleksiyonerleri, sevdikleri NFT’lerin gerçekliğini ve gözetim zincirini doğrulayabilecekler. Böylece NFT’nin aslını ve değerini doğrulamak kullanıcılar için çok daha kolay olacak.

Bybit NFT Platformunun Lansmanına Özel Olarak Bybit’in Türkiye’deki Kullanıcılarını Her Biri 800 Dolar Değerinde 3 Genesis Moga Gizemli Kutu Ödülü Bekliyor!

Bybit’in, NFT platformunun lansmanına özel etkinliğine katılmak oldukça kolay. Etkinlik dönemi boyunca Bybit Spot piyasasında herhangi bir miktarda ilk kez alım-satım yapan 3 kullanıcı, mevcut değeri 800 dolar olan Genesis Moga Gizemli Kutu ödülünü kazanma şansı yakalayacak.

Kullanıcıların etkinliğe katılımlarının geçerli olabilmesi için etkinlik sayfası üzerinden etkinliğe kaydolmaları gerekmektedir.

Partnerleri arasında Animoca Brands’in de bulunduğu Monster Galaxy, oyun ve anime sektöründe oldukça deneyimli bir ekip tarafından geliştirilmiştir. NFT ve “Galaxy Gem” (GGM) token tabanlı bir oyna-kazan modeli sunan Monster Galaxy gizemli NFT kutuları, Bybit NFT Pazarı’nın başarılı lansmanını kutlamak için Bybit’in Türkiye’deki kullanıcılarına lansman sırasında satışa sunuldu.

Bybit, lansman sırasında 30 dolardan satışa sunulan, 0,47 saniye içinde tükenen ve değeri şu an 800 dolar olan Genesis Moga Gizemli Kutularından 3 tanesini yalnızca 3 şanslı kullanıcısına özel bir etkinlik düzenleyerek hediye ediyor.

Etkinlik, 24 Ocak Pazartesi günü saat 19.00 itibarıyla başladı ve 4 Şubat Cuma günü saat 18.59’a kadar sürecek. Etkinlikle ilgili tüm detayları etkinlik sayfasında bulabilirsiniz.

Bybit NFT Pazarı, Kapılarını Özel NFT Koleksiyonları Eşliğinde Açıyor!

NFT’lere olan ilgiyi topluluğa yaymak ve kullanıcıları teşvik etmek için Bybit, NFT sahnesine ilk çıkışını yaparken Monster Galaxy, ONBD ve REALY’den özel NFT’lerin baş solist olduğu kampanyalar başlatıyor.

NFT projelerini keşfetmeye, projelendirmeye ve gerçekleştirmeye odaklanan, küratörlük yapan bir marka ve iş geliştirme merkezi olarak ONBD, kripto dünyasının içinden sanatçılarla ve aynı şekilde geleneksel sanatçılarla iş birliği yaparak onları metaverse’e çekiyor. ONBD’nin Bybit NFT pazarında sunulan ilk serisinde, dünya çapından dokuz sanatçının 100’den fazla benzersiz NFT sanat eseri yer alıyor.

Aynı zamanda KOOOLA sanal şehri olarak da bilinen REALY Metaverse, kullanıcıların üç boyutlu, tamamen sürükleyici bir deneyimin içinde buluşup alım-satım yapabileceği ve oyunlar oynayabileceği bir sokak kültüründen ilham alan, hareketli ve eğlenceli bir metaverse’dür. Oyuncular, bu sanal dünyada avatarlarıyla gerçek hayattaki markalarla ve hayattan senaryolarla etkileşime girebilecek; örneğin gerçek hayattaki markalardan sanal kıyafetler alıp giyebilecekler.

Bybit NFT Pazarı Neler Sunuyor?

Dijital koleksiyonlar alanında ister deneyimli ister deneyimsiz olun, Bybit NFT pazarında güvenilirliğin, istikrarın ve sorunsuz bir kullanıcı deneyiminin yanı sıra piyasada mevcut en iyi koleksiyonları da bulabileceksiniz.

Monsters Galaxy, ONBD ve REALY ile yaptığı ortaklık dışında Bybit, gelecek vaat eden sanatçıların, herkes tarafından tanınan ünlülerin ve sporcuların yüksek değere sahip benzersiz NFT’lerini sergileyip platformda satışa sunacak. Bunların yanı sıra gizemli kutular da kullanıcıları bekliyor olacak. Sanatçılar ve içerik üreticiler, Bybit’in derin likiditesinden faydalanabilir ve sayıları 5 milyonu geçen Bybit kullanıcılarına ulaşabilir. Önümüzdeki haftalarda başka iş birlikleri de duyurulacak.

Bybit’in kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zhou şöyle söyledi: “Bazıları NFT’lerin yatırım değeri taşıyıp taşımadığı konusunda şüpheci yaklaşsa da NFT’ler yalnızca bireylerin dijital sahiplikte bulunmalarını ve bunun önemini kavrayıp değerlendirmelerini mümkün kılmakla kalmıyor aynı zamanda sanatçıların ve içerik üreticilerinin, yaptıkları işler üzerinde söz sahibi olmalarını sağlıyor.” Konuşmasına şu şekilde devam etti: “Bybit kullanıcıları için kaliteli bir NFT platformu sağlıyor olmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Kullanıcılarımız bu sayede yeni bir pazar yerinin ve metaverse olarak adlandırılan yeni bir dünyanın kuruluşuna şahitlik edip bu süreçte yer alabilecekler.”

Monster Galaxy’nin kurucusu ve CEO’su James Cao ise şunları söyledi: “Monster Galaxy serisi, mobil oyun alanında zengin bir mirasa ve köklü bir hayran kitlesine sahip. Amacımız, bu topluluğu geliştirmek ve büyütmek. Dolayısıyla da bu topluluğu blok zincirinin etkin olduğu Web 3.0 ekosistemine doğru yönlendiriyoruz, onların yolunu açıyoruz. Bybit NFT Pazarı’nda kriptoya yeni katılan kullanıcılar için sorunsuz bir kullanıcı deneyimi oluşturmaya odaklanıyoruz. Sağlam altyapısı ve derin borsa likiditesi ile Bybit, çiçeği burnunda NFT koleksiyonumuzun drop’u için en uygun ortak. Takımlarıyla birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz.”

ONBD’nin kurucusu ve CEO’su Eva Ren ise şöyle dedi: “ONBD olarak, en iyi meziyete sahip koleksiyonerler ve kendini sanatına adamış sanatçılar ile güçlü bir Web 3.0 topluluğu kuruyor olmaktan dolayı gururluyuz. Bybit ve Bybit’in yeni dünya standartlarındaki NFT Pazarı ile çalışacak olmaktan, Bybit topluluğu ile bağlantı kuracak olmaktan ve uluslararası anlamda tanınan sanatçılarımızı yeni bir kitleyle buluşturacak olmaktan dolayı çok heyecanlıyız.”

REALY’nin kurucusu ve CEO’su George Yang şunları söyledi:

“REALY’nin hedefi, sokak kültürünü yansıtan metaverse’de en ön tarafta yer almaktır. Bu önemli amacımızı, derin likidite ve kesintisiz hizmet taahhüdü denildiğinde akla ilk gelen kripto para borsası Bybit ile gerçekleştirecek olmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Bybit NFT Pazarı, sokak kültürünü yansıtan NFT’lerimizi tanıtmak için kesinlikle en iyi seçenek.”

Bybit Hakkında

Küresel bir kripto para işlem platformu olan Bybit, Mart 2018’de kripto para yatırımcılarının ultra hızlı eşleşen bir motor, mükemmel müşteri hizmeti ve çok dilli topluluk desteği bulabileceği profesyonel bir platform olarak kuruldu. Şirket, dünya çapındaki bireysel ve kurumsal müşterilerine yenilikçi, çevrim içi alım-satım hizmetleri ve bulut madenciliği ürünlerinin yanı sıra API desteği sağlıyor ve gelişmekte olan dijital varlık sınıfı için en güvenilir platform olma taahhüdünü sürdürüyor.

Daha fazla bilgi için:

İnternet Sitesi: https://www.bybit.com/tr-TR/

Twitter: https://twitter.com/BybitTurkiye

Telegram: https://t.me/BybitTurkish

Instagram: https://www.instagram.com/bybitturkiye/

Destek: [email protected]

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin