featured

Bu listeye bakmadan geçmeyin: 2022 yılına damga vurması beklenen 5 Metaverse coini!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçen sene Facebook, Meta olarak yeniden markalaştı. Bu markalaşma dijital alanda büyük ses getirdi. Mark Zuckerberg, ‘insanların meta evrende bağlantı kurmasına ve keşfetmesine yardımcı olacak heyecan verici yeni teknolojiler geliştirdiklerini’ duyurdu. O zamandan beri Metaverse bir ana akım haline dönüştü.

2021 yılının sonlarında başlayan bu trend 2022 yılında da devam etti. Piyasa ne kadar oynak olursa olsun, yatırımcılar ve şirketler Meta alanında gelişim göstermeye başladı. Eğer bir Metaverse varlığı almak istiyorsanız, hala geç değil. 2022 yılına damga vuması beklenen 5 kripto para birimini sizler için derledik.

2022 yılında alınabilecek 5 Metaverse projesi

Dijital hayatımızın bu çığır açan yeniden tasavvuru için henüz çok erken günler. 2022’nin en iyi metaverse’lerine kolayca sindirilebilir bir giriş arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Bu sene Meta varlıklarının senesi olabilir. Tavsiye olmamakla birlikte bu 5 projeyi de takibe alabilirsiniz.

Ertha

Decentraland şu anda endüstrinin en büyük pazarına sahip. Ancak üstün olsa da, Ertha MANA’yı liderliğinden edebilir. Bu yılın başlarında piyasaya sürülmesiyle çok fazla ses getirdikten sonra, en çok beklenen Metaverse oyunlarından biri oldu.

Ertha, insanlığın kendini yok olmanın eşiğinde bulduğu bir oyna-kazan mantığına sahiptir. Oyuncular, sıfırdan yeni bir dünya kurarak geçmişin yanlışlarını düzeltmesini sağlıyor. Dünyayı dolaşma, gelir getiren araziler geliştirme ve tüm kıtaları evinizin rahatlığında yeniden inşa etme imkanı sunuyor. Oyun, kullanıcıların oyun içi kazançlarını gerçek dünya gelirlerine dönüştürebilecekleri benzersiz bir deneyim sağlıyor.

Wizardia

Oyuncular, gerçekten büyülü bir oyna-kazan rol yapma oyununda NFT topluyor. Oyunun muhteşem görsel stili, bu listedeki diğer projelerden sıyrılmasını sağlıyor. Ancak bu sizi aldatmasına izin vermeyin! Wizardia, oyunculara yoğun PvP ve PvE sıra tabanlı savaşlarda rekabet etme görevi veriyor. 

Hayatta kalmak için savaşırken stratejik düşünmeniz ve bu yepyeni Metaverse’ün arkasındaki sihri ortaya çıkarmanız gerekecek. Wizardia’ya yatırım yapmak isteyen oyuncular birçok yolunun bulunmasını sağlayan çift NFT ekosistemi aracılığıyla yapabilirler.

Savaşları kazanarak, Sihirbaz NFT’lerini kiralayarak ve NFT’leri satarak ödüller ve tokenlar kazanır. ‘Genesis’ NFT’lerini tutarak pasif gelir elde edilebilir.

Illuvium

Geçtiğimiz sene piyasaya giriş yapan proje, ön satış sonrası büyük ses getirmişti. Merakla beklenen RPG, ilk üçlü A Blockchain oyunu olarak karşımıza çıktı. Açık dünya oynanışı ile Pokemon tarzı yakalama mekaniğinin karışımı, ona büyük bir ana cazibe kazandırıyor.

Oyuncular, Illuvials olarak bilinen yaratıkları avlamak için uzaylı bir arazide yolculuk ediyor. Yakalanacak, her biri benzersiz sınıflara ve yeteneklere sahip 100’den fazla benzersiz yaratık bulunuyor.

Star Atlas

Uzak bir gelecekte geçen Star Atlas, oyuncuların üç benzersiz gruptan birinin yanında yer alması ve kaynakların ve bölgelerin kontrolü için rekabet etmesi gereken devasa bir çok oyunculu Metaverse’dir.

Bu uçsuz bucaksız bilim kurgu dünyasında oyuncular, savaşların sonucunu etkileme ve katkılarından dolayı gerçek hayattan ödüller kazanma fırsatına sahip oluyor. Bunu, blok zincirini savaş, zanaat ve lonca savaşları gibi geleneksel oyun mekanikleriyle birleştirerek başarmayı hedefliyor.

Moon Metaverse

Son derece heyecan verici bir teklif ile ilk katılanlardan biri olabilirsiniz. Civilization ve Age of Empires gibi geleneksel strateji oyunlarından ilham alındı. Bu uzay çağındaki oyna-kazan Metaverse, derinlemesine ekonomik, politik ve sosyal bir oyun vaat ediyor.

Oyuncular, gelir getiren NFT arazilerinin kontrolünü ele geçirerek ilk ay kolonisini inşa etmekle görevlendirilir . Moon’un yepyeni pazarından temin edilebilen ay topraklarının her bir parçası, oyuncuların iş kurabileceği, gayrimenkul geliştirebileceği ve gelişen topluluklar oluşturabileceği benzersiz bir oyun içi ekonomiye erişim sağlar. Ay toprağı verimli bir şekilde geliştirilir ve yönetilirse, oyunun tokenı biçiminde gerçek dünyadan önemli gelir elde etme potansiyeli sizleri bekliyor.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin