Bu kripto para ticaret platformunda kritik açıklama
Bu kripto para ticaret platformunda kritik açıklama

Bu kripto para ticaret platformunda kritik açıklama

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto ticaret platformundan bir sözcü, hassas müşteri bilgileriyle ilgili hiçbir sızıntının olmadığını açıkladı.

Müşteri verileri

Kısa süre önce, kripto borsası Paxful’dan elde edildiği iddia edilen özel müşteri ve çalışan verilerini satmaya çalışan anonim bir çevrimiçi kaynak tespit edildi. Şirketten bir sözcü hiçbir müşteri verisinin tehlikeye atılmadığını söyledi.

Sözcü Cuma günü, “Müşterilerimizin verileri hiçbir şekilde tehlikeye atılmadı. Paxful platformunda herhangi bir veri ihlali olmadığını” belirtti ve ekledi:

“Kişinin sahip olduğunu iddia ettiği çalışan verileri, Paxful’un daha önce kullandığı üçüncü taraf bir tedarikçiden yasadışı olarak elde edildi; Paxful, bu tedarikçiyle olan sözleşmesini Eylül 2020’de feshetti. Çalışanlarımızın bu olaydan etkilenmemesi için önlemler aldık ve ihtiyati tedbir olarak durumu aktif olarak izlemeye devam ediyoruz.”

Cuma günü, birisi Rusça olarak yayın yapan bir Telegram kanalında “Bilgi sızıntıları” başlıklı bir mesaj yayınladı.

Gönderide telefon numaraları, isimler ve adreslerin yanı sıra satın alınmaya sunulan diğer özel bilgiler kaydedildi.

Teknolojiye daha alışkın hale gelen bir dünyada hackler ve veri sızıntıları maalesef nadir değildir. Facebook kısa süre önce 500.000’den fazla müşterinin verilerini tehlikeye atan bir saldırıya uğradı. Milyonlarca kişi, 2017’deki meşhur Equifax sızıntısından etkilendi. Kripto donanım cüzdan şirketi Ledger, 2020’de veri hack sorunları yaşadı.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin