Bu iki altcoin'de dengeler değişiyor! Yükselen piyasada önlemli analiz
Bu iki altcoin'de dengeler değişiyor! Yükselen piyasada önlemli analiz

Bu iki altcoin’de dengeler değişiyor! Yükselen piyasada önemli analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve Ethereum kripto rallisine öncülük etti ve altcoin piyasası da hızla yükselişe geçti. 

Talep rallileri yönlendirdi ve birçok altcoin için yükseliş piyasası yapıları kurulmuş gibi görünüyor. Apecoin bir istisnaydı. MATIC ise daha fazla kazanç elde etmeye hazır görünüyor.

ApeCoin (APE)

ApeCoin, Cardano, MATIC Price Analysis: 25 March

ApeCoin, 14,5 dolar direnç seviyesine yaklaşırken grafiklerde güçlü bir yükseliş yaşadı. Bu seviyeyi aşan bir kırılma, boğalar için cesaret verici olurdu. Ancak, bir ret görüldü ve fiyat da 13 dolar destek seviyesinin altına düştü ve onu dirence çevirdi. Fiyat ayrıca 13,17 dolarlık Hacim Profili Görünür Aralığı Kontrol Noktası’nın altına düştü.

Kısa vadede, APE için 11,8-12 dolar bölgesine bir kayma daha olasıydı. RSI, kısa vadeli düşüşün görülebileceğini belirtmek için nötr 50’nin altına düştü. Aroon göstergesi ayrıca güneye doğru bir hareketin sürdüğünü ve Aroon Down’ın (mavi) listelerde üst sıralara ulaştığını kaydetti.

Polygon (MATIC)

ApeCoin, Cardano, MATIC Price Analysis: 25 March

MATIC ayrıca RSI düşerken fiyatta yükseliş yaşadıktan sonra bazı olumsuz göstergelere işaret etti. Ancak MATIC, 1,54 dolar seviyesinin üzerindeydi ve yükseliş piyasası yapısına sahip. 1,63 dolar alanı ve 1,69 dolar seviyesi, aylık en yüksek seviyeyi temsil ediyor.

Chaikin Para Akışı ve Kümülatif Hacim Deltası yeşildi ve her ikisi de talebin mevcut olduğunu gösteriyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin