Bu altcoin'i boğalar ele geçirdi! Nereden alıp nereden satmalı?
Bu altcoin'i boğalar ele geçirdi! Nereden alıp nereden satmalı?

Bu altcoin’i boğalar ele geçirdi! Nereden alıp nereden satmalı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Grayscale’in yeni akıllı sözleşme fonu ile Plutus iyileştirmeleri Cardano fiyatını artırıyor.

Fed’in ek faiz artırımı uyarılarına rağmen, kripto piyasası son günlerde yükseliş seyrini sürdürdü. 

Bitcoin (BTC) 43.000 doları aştı, Ethereum (ETH) ve Solana (SOL) sırasıyla 3.000 ve 100 doları aşmak için toplandı. Ancak bugün Cardano (ADA), son 24 saatte %9’dan fazla ve son 7 günde %38 gibi yüksek bir kazanç elde ederek kripto para birimleri arasında en iyi performansla lider konumda.

ADA, bir gecede rallisinde kritik 1 dolar seviyesini kırdı ve yükseliş trendini sürdürdü. Eylül ayından bu yana sürekli bir düşüş eğiliminde olan ve tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2,97 dolardan 0,79 dolara %73 oranında düşüş yaşayan altcoin, bu haber yazılırken 1,17 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Kripto pazarındaki iyileşmenin yanı sıra, Cardoano’nun yatırımcılar arasında yükseliş anlatısını körüklemiş olabilecek iki önemli gelişme var. İlki, Grayscale’in, yatırımcılara Ethereum (ETH) hariç çeşitli akıllı sözleşme ekosistemlerine maruz kalmasını sağlayan Grayscale Akıllı Sözleşme Platformu Ex-Ethereum Fonu’nun (GSCPxE) lansmanı gibi görünüyor. Fon, en yüksek tahsisat olarak Cardano’ya sahip.

https://twitter.com/Grayscale/status/1506288504803934226?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1506288504803934226%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwallstreetpit.com%2F116829-cardano-bulls-take-control%2F

İkinci gelişme, Cardano Blockchain’deki akıllı sözleşme programlama dili olan Plutus’ta bazı önemli iyileştirmeler sunan Cardano’nun 21 Mart yükseltmesi. Bu iyileştirmelerden biri, blok başına yürütülebilen komut dosyası bellek birimlerinin (SMU’lar) 56 milyondan 62 milyona çıkarılması.

Bu değişiklik, Cardano ağında daha karmaşık akıllı sözleşmelerin yürütülmesini mümkün kılacak ve gelecekte Cardano’nun üzerine inşa edilecek daha karmaşık uygulamaların yolunu açacak.

Cardano ağına yapılan yükseltmeler, geçmişte altcoin fiyatının yükselmesine neden oldu. Bu, daha fazla insanın farklı borsalarda satın almasına ve ticaret yapmasına yol açtı.

Teknik olarak, ADA alım aralığına geri döndü ve 1 dolarlık psikolojik seviye devam ettiği sürece, geri çekilmeler ek bir satın alma fırsatını temsil ediyor. İlk direnç bölgesi 1,37 dolarda. Bir sonraki direnç 1,50 dolar civarında. Ayrıca, ADA’nın fiyat yapısını değerlendiren analistler, aşırı satılan kriptonun devam eden bir yükseliş modeli olduğuna inanıyor. Tanınmış bir kripto analisti olan @Phoenix_Ash3s, Cardano’nun fiyat hareketlerini en azından kısa vadeli zaman dilimlerinde boğaların lehine görüyor.

Fiyattaki bu son artışla birlikte Cardano, hem yatırımcıların hem de kripto meraklılarının ilgisini çekmeye devam edecek gibi görünüyor. Bazı yatırımcılar SEC’in olası düzenlemeleri konusunda ürkek davranırken, diğerleri kripto para birimlerinin geleceği konusunda iyimserliğini koruyor. Nerede olursanız olun, kripto para birimlerinin kalıcı olduğunu inkar etmek zor.

wallstreetpit


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin