Bitcoin 54.000 dolara düştü – işte izlenecek seviyeler
Bitcoin 54.000 dolara düştü – işte izlenecek seviyeler

Bu fraktal Bitcoin için yeni seviyeleri işaretledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ayıları, fiyatın 12.000 $’a düşmesi için hazırlanmalı. Düşüş analojisi, Mart 2020’den bu yana doğru bir fraktaldan ipuçları alıyor. Söz konusu model, yukarı yönlü bir paraboldür. Bitcoin, destek olarak görülürken her seferinde yükselir. Kripto para daha sonra, güvenilir bir destek seviyesi bulmak için onun altına düşer.

Bitcoin yanlara doğru konsolide olurken aynı zamanda parabolün zirvesini direnç seviyesi olarak görür. Kripto para birimi sonunda aralığın dışına çıkar, başka bir ters parabol oluşturur ve tekrar eder. Ancak bu sefer, önceki direnç desteğe dönüşür.

cryptocurrency, Bitcoin, BTCUSD, XBTUSD, BTCUSDT

Sonuç olarak, Bitcoin’in artık iki tam fraktalı var: “Dalga 1” ve “Dalga 2.” Şimdi, “Dalga 3” olarak adlandırılan üçüncüyü tamamlamanın yarısına geldi.

Ticaret görünümü yukarıdaki grafikte belirgindir. Bitcoin, yükseliş dalgası 3’ün üzerindeki desteğini sürdürüyor. Fiyat düzeltmesine neden olan en üst seviyelerde yüksek satış duygusu ortaya çıkıyor. Bitcoin, Dalga 3’ün altında kırılıyor ve olumsuz hedefini, bir önceki dalganın zirvesi olan ve şimdi destek görevi gören en az 12.153 $’a ayarlıyor.

Bununla birlikte, kripto para birimi 12.153 $’da güvenilir bir fiyat tabanı buluyor.

Seviye, traderları / yatırımcıları yükseliş hedeflerini yeniden konumlandırmaya yönlendiriyor. Sonuç olarak, ilk satış seviyelerini Dalga 3’ün zirvesi olan 13.845 $’a ayarlarken Bitcoin biriktirirler. Traderlar daha sonra 12.153 $ ile 13.845 $ arasında genişletilmiş bir konsolidasyonu ve ardından Dalga 4’ü oluşturan yukarı yönlü bir kırılma hareketini izlerler.

Temel olarak doğru

Şaşırtıcı derecede olası konsolidasyon aşamasının 3 Kasım cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce gelmesi bekleniyor. Daha önce de belirtildiği gibi, Donald Trump ile Joe Biden arasındaki rekabetin sonucuna ilişkin belirsizlik, yatırımcıları tüm paralarını riskli ve güvenli liman varlıklarına koyma konusunda temkinli tuttu.

Bir gün piyasa yükseliyor, ancak ertesi gün düzeldiğini görüyoruz. Seçimlerin nasıl sonuçlanacağına bağlı kısa vadeli bir önyargı çatışması var. Sebebin bir kısmı, uzun süredir ertelenen teşvik anlaşmasıdır. Hem Demokratlar hem de Cumhuriyetçiler, bir sonraki koronavirüs mali yardımının serbest bırakılması konusunda siyasi bir çıkmaza girdiler.

Bitcoin traderları da aynı nedenle ABD siyasi alanındaki gelişmeleri yakından izliyor. Kripto para birimi, yaklaşık 3 trilyon dolarlık ilk mali yardımdan sonra yüzde 200’den fazla arttı. Bu, temel bir fraktal görevi görüyor ve ABD başkanını seçtikten sonra büyük bir Bitcoin rallisinin izleneceği belirtiliyor.

Teknik olarak, Bitcoin seçimden sonra “Wave 4” oluşturarak 13.845 doları destek seviyesine çevirebilir.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin