BTC, BNB, ADA, AVAX ve SOL: Majör coinler fiyat analizi ve takip edilecek seviyeler

BTC, BNB, ADA, AVAX ve SOL: Majör coinler fiyat analizi ve takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasının ilk 10 tokeni arasında yer alan BTC, BNB, ADA, AVAX ve SOL kırmızı bölgede yer aldığı için dünkü yükselişi nötrlemek üzere. Dogecoin ise günün istisnası olarak %19 oranında yükseliş kaydetti.

Top coins by CoinMarketCap

Bitcoin (BTC)

Dün sabah, alıcılar iki saatlik hareketli ortalama EMA55’in direncini kırmak için başka bir girişimde bulundu. Bununla birlikte, satın alma hacimleri, ortalama fiyat seviyesindeki düşüş savunmasını kırmak için yeterli olamadı. Daha sonra ayılar hakimiyeti ele alma girişimiyle fiyatı 47.745 dolar seviyesinin altına çekti. Günün sonunda ise BTC fiyatı 46.000 dolarlık desteği test etti.

BTC/USD chart by TradingView

Bitcoin fiyatı bugün 46.000 dolarlık mavi desteğin üzerinde tutunuyor ancak toparlanma çok düşük hacimlerde gerçekleşiyor. Görünüşe göre, yakın gelecekte 42.447 dolara kadar gerileme yaşayabilir. Bitcoin, yazım sırasında 47.234 dolardan işlem görüyor.

Binance Coin (BNB)

Binance Coin (BNB) oranı son bir günde %2,34 düştü.

BNB/USD chart by TradingView

Binance Coin (BNB), 489 dolardan yeni oluşturulan seviyeye geri dönüyor. Satış hacmi yüksek, bu da şu anda ayıların boğalardan daha güçlü olduğu gösteriyor. Yerel döviz kurunun oranı, oldukça önemli 500 doların altına sabitlenirse, düşüş BNB’yi fiyatını 450 dolara kadar geriletebilir. BNB, yazım sırasında 521,30 dolardan işlem görüyor.

Cardano (ADA)

Cardano (ADA) %1,23 düşüşle BNB’den daha az kaybetti.

ADA/USD chart by TradingView

Teknik açıdan bakıldığında, Cardano (ADA), desteğin 1,188 dolardan yeniden test edilmesinden sonra fiyat yükselemediğinden düşüş eğilimine devam ediyor. Bir kırılma meydana gelirse, düşüş 1,072 dolardan bir sonraki destek seviyesine kadar gidebilir. Bu durum ise hafta sonuna kadar geçerliliğini sürdürüyor. ADA, yazım sırasında 1,237 dolardan işlem görüyor.

AVAX

AVAX fiyatı dünden bu yana neredeyse aynı kaldı. Fiyat düşüşü sadece %0,26 oranında gerçekleşti.

AVAX/USD chart by TradingView

AVAX fiyatı düşüş yaşamasına rağmen önemli seviyesi olan 76 dolardan işlem görüyor. Boğalar bu seviyeyi koruyabilirse, bir kez daha 90 dolar civarına yükseliş gösterebilir. Satın alma işlem hacmi artarsa, böyle bir fiyat hareketi daha alakalı olabilir. AVAX, yazım sırasında 81,87 dolardan işlem görüyor.

Solana (SOL)

Solana (SOL) %0,24 artışla bugünden tek kazanan oldu.

SOL/USD chart by TradingView

Solana (SOL), 130 dolarlık destek ile 259 dolarlık direnç arasında yer alıyor. Şu anda fiyat, desteğe daha yakın bir yerde bulunuyor ve bunun kırılması 100 dolarlık bölgeye keskin bir düşüşe yol açabilir. Bununla birlikte, boğalar hakimiyeti alırsa fiyat 200 dolara kadar yükselebilir. Yazım sırasında SOL 161,45 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin