Bu altcoinde boğalar darbe yaptı! Fiyat hangi yönde ilerleyebilir?
Bu altcoinde boğalar darbe yaptı! Fiyat hangi yönde ilerleyebilir?

Boğalar bu altcoin’e saldırıyor! Sinyaller bayram ediyor… Fırsat görünümü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano (ADA) fiyat hareketi, satıcıların 1,40 dolardaki düşüş duvarını yıkmayı başardıkları için Pazar günü boğalar tarafından büyük girişler gördü. ADA boğaları, Cardano fiyatındaki herhangi bir uzun vadeli yükseliş trendi için hayati önem taşıyan yeşil yükselen uzun vadeli trend çizgisine dokundu. 1,67 dolara hızlı bir şekilde ulaşılırsa ve piyasalar bir arka rüzgar sağlayabilirse, bu hafta sonuna kadar 1,80 dolar veya 2,00 dolarlık seviyelerin görülmesi beklenebilir.

Cardano boğaları adeta şahlandı

Bu hafta, boğalar yıkılması neredeyse imkansız gibi görülen direnç seviyelerini kırmayı başardı ve Cardano fiyat hareketi için gelecek parlak görünüyor. Pazar günü boğalar, aylık pivot olan 55 günlük Basit Hareketli Ortalama’yı (SMA) kırdı ve yükseliş trendinin omurgası olarak rolünü tekrar oynayacak olan yeşil yükselen trend çizgisinin üzerine yeniden girdi. Bununla birlikte, boğalar yeşil yükselen trend çizgisinin üzerinde güçlü değildi, ancak 55 günlük SMA’dan bir sıçrama, ADA’nın bu sabah gerçekleştirdiği reaksiyon için bir fırlatma platformu görevi gördü.

Sırada ne var?

İleriye dönük olarak, ADA fiyatı için ilk temel kâr seviyesinin 1,67 dolar, aylık R1 direnç seviyesi ve tanımlanma sürecinde daha uzun vadeli bir seviye olması beklenebilir. Bu alan şüphesiz bir miktar kâr elde edebilir, ancak genel hedef yaklaşık 1,90 dolar ve 200 günün hemen altında 1,83 dolar olabilir. Burada bir düşüş yaşanırsa orta vadede 2,00 dolara kadar başka bir yükselişten önce 1,67 dolar destek seviyesi test edilebilir.

Bu altcoinde boğalar darbe yaptı! Fiyat hangi yönde ilerleyebilir?

ADA boğaları için aşağı yönlü risk hızla azalabilir ve ayılar boğaları tekrar 1,40 dolar bariyerine itebilir. Bu seviyenin kırılması, boğaların pozisyonlarını kısaltması ve aynı satış hacmine geri dönmesiyle satışın hızlanmasıyla sonuçlanabilir. Bu daha sonra olası bir düşüşe 1,00 dolara düşülmesine yol açabilir. Bu, boğaların kaldıraçtan yoksun olması ve yükselen RSI’nin yeni kazançları sınırlandırması nedeniyle Göreceli Güç Endeksi’nin (RSI) aşırı alıma keskin bir şekilde yükseldiği yakın vadede olası bir senaryo.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin