featured

Bitcoin Cash (BCH) fiyat analizi: Grafikteki çift dipli model fiyatı 300 dolara yükseltebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin Cash (BCH) fiyatı, yukarı yönlü bir geri dönüşü tetikleyebilecek 180 dolardaki kritik destek noktasının üzerinde işlem görüyor.

Yükselişin devam etmesi durumunda 228 doların kırılması ile BCH, 300 dolar hedefine doğru ilerleyebilir.

Bitcoin Cash, Haziran ayında %200’lük şaşırtıcı bir fiyat artışına tanık oldu ve böylece yatırımcıların radarına girmeyi başardı. Ancak bu astronomik yükselişin ardından fiyat, 180 dolardaki desteğe geriledi ve bir düzeltme gerçekleşti.

Şu anda Bitcoin Cash iki önemli Fibonacci seviyesi arasında salınıyor: %61,80 ve %38,20. Bu seviyelerden çıkış, Bitcoin Cash’in gelecekteki fiyat gidişatını tahmin etmede belirleyici bir faktör olacaktır.

Bitcoin Cash BCH

Bitcoin Cash, 180 dolar seviyesinde kök salarak potansiyel bir çift dip modeli oluşturuyor. Bu kurulum, kısa vadede ufukta bir geri dönüşün olabileceğine işaret ediyor.  Başarılı bir çıkış, BCH fiyatını %38,20 Fibonacci seviyesinin üzerine çıkarabilir.

BCH son 24 saat içinde %0,76 oranında bir artış kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 195 dolar civarında işlem görüyor. Fiyat hareketi, 200 günlük EMA’ya ulaşmadan önce potansiyel bir geri dönüş sergiliyor. Üstelik, yükseliş eğilimi olasılığını artıran birden fazla Doji mum oluşumunu da mevcut.

Odak noktamızı teknik göstergelere kaydırdığımızda RSI, çift dip formasyonuyla uyumlu bir yükseliş işaretleri veriyor. Dahası, MACD ve sinyal hatları benzer bir sapma ile yükseliş duruşunu sürdürüyor.

Günlük grafikteki üstel hareketli ortalamalara bakıldığında, 50 ile 200 günlük EMA arasında belirgin bir yatay eğilim ortaya çıkıyor. Bu yatay hareket, BCH fiyatının 180 dolardaki destek noktasının altına düşmesi durumunda yatırımcıların dikkatli olması gerektiğinin sinyalini veriyor.

Bitcoin Cash (BCH) fiyatı 300 dolara ulaşabilir mi?

Bitcoin Cash fiyat hareketi şu anda önemli bir büyüme potansiyeli sergiliyor. %38,20 Fibonacci seviyesi ile çakışan 228 dolar seviyesinin üzerinde bir kırılma gerçekleşmesi durumda 300 dolarda bulunan hedefe ulaşma olasılığı oldukça yüksek.

Öte yanda BCH fiyatı %61,80 Fibonacci seviyesindeki 180 dolarda tutunamazsa sırasıyla 150 dolar ve 100 dolar seviyelerine bir düşüş yaşayabilir.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin