featured

Shiba Inu (SHIB) güçlü bir destekten toparlanmaya hazırlanıyor: İşte, kritik seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, son zamanlarda piyasadaki kötü hissiyat nedeniyle değer kaybetti. Piyasa lideri olan Bitcoin’in 25,000 dolarda güçlü bir destek kazanmasıyla birlikte ise önde gelen altcoin’ler talep baskısına tanık olmaya başladı. Sonuç olarak SHIB, bir geri çekilmeyi tetikleyerek 0,0000074 dolar seviyesine geri döndü. Peki gözde meme coin, olumsuz piyasa eğilimi devam ederken 0,000007 dolarda tutunmayı başarabilecek mi?

Shiba Inu SHIB

Günlük EMA (20, 50, 100 ve 200) seviyelerinin altında işlem gören SHIB, hâlâ düşüş eğiliminde. Grafikteki teknik göstergeler 0,000007 dolar seviyesinden bir geri dönüş fırsatı olabileceğine işaret ediyor.

Shiba Inu için günlük işlem hacmi 94 milyon dolar. Bu da %5,7 oranında bir artış gerçekleştiği anlamına geliyor.

Bir ay içinde Shiba Inu agresif bir satışa tanık oldu. Meme coin, son yükselişinde ulaştığı 0,00001136 dolar seviyesinden beri %35,6 oranında değer kaybetti ve böylece 0,0000075 dolara geriledi.

Şu anda fiyat hareketi, daha geniş piyasanın talep baskısına tanık olması nedeniyle düşüş eğiliminde küçük bir geri çekilmeye tanık oluyor. Artış, tükenen satış baskısını telafi edebilir ve düşüş devam edebilir.

Shiba Inu son 24 saat içinde %0,13 oranında değer kazandı ve bu yazının yazıldığı sırada 0,000000765 dolar civarında işlem görüyor. Bununla birlikte, grafikteki uzun kırmızı fitil satış baskını gösteriyor.  Sürekli satışla birlikte, kripto para birimi talep bölgesi olan 0,00000725 dolar ile 0,000007 dolar arasında gerileyebilir.

Ancak bu düşen fiyat, düşüş momentumundaki zayıflığa işaret eden azalan hacimle ilişkilidir. Bu nedenle, yatırımcılar potansiyel bir toparlanma için 0,000007 dolar seviyesinde talep baskısına tanık olabilirler.

Shiba Inu yükselişe geçebilecek mi?

Fiyat şu anda 0,000007 dolar gibi önemli bir destek noktasının yakınında işlem görüyor. Bu seviyenin önemli bir alım baskısı sunması beklenirken, teknik tablo alçalan takoz formasyonuyla birlikte daha geniş bir düşüş görünümü sergiliyor. Bu model, token’ın fiyatının iki daralan trend çizgisi arasında dalgalanmasıyla karakterize edilir. Shiba Inu bu destekten toparlanmayı başarabilse bile gerçek bir yükseliş eğilimi, üst trend çizgisinin üzerinde bir kırılma ile başlayacaktır. Bu kırılmanın gerçekleşebilmesi durumunda fiyat 0,00001 dolar seviyesinin üzerine yükselebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin