Binance, müslüman ülkede borsasını daha fazla geliştirecek

Binance, müslüman ülkede borsasını daha fazla geliştirecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın önde gelen kripto para borsası Endonezya’ya yeni bir yatırım daha yapacak. 830 milyon dolarlık yeni bir fon oluşturuldu. Binance, “Endonezya merkezli yeni bir dijital varlık değişiminin geliştirilmesiyle Endonezya’daki blok zinciri ekosistemini genişletmeyi” hedefliyor.

Endonezya, çoğunluğunun müslüman olduğu bir nüfusa sahip. Ülke içinde kripto varlıklara karşı ciddi bir potansiyel bulunuyor. Nüfusun önemli bir kısmı kripto para sahibi ve yatırımcısı. Pek çok işletmede potansiyeli fazla olan bu ülkede yatırımlarını sürdürüyor. Lider kripto para borsası ülke içinde fazlasıyla popüler. Binance’ın son yapacağı yatırım anlaşmasıyla birlikte ülkede daha fazla söz sahibi olacak.

Endonezya’da Binance ortaklık kurdu 

Blockchain ve kripto para altyapı sağlayıcısı Binance, geçtiğimiz Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Telkom Endonezya’nın 830 milyon dolarlık risk sermayesi kolu MDI Ventures (MDI) liderliğindeki bir konsorsiyumla ortak girişim kurduğunu duyurdu. Telkom, Endonezya’nın en büyük telekom şirketi.

Ortak girişimin amacı, Endonezya merkezli yeni bir dijital varlık değişiminin geliştirilmesiyle Endonezya’daki blok zinciri ekosistemini genişletmek. Binance duyuru ile şu şekilde detaylandırdı:

“Yeni değişim platformunun gelişimini desteklemek için birinci sınıf varlık yönetimi altyapısı ve teknolojisi sağlayacak.” 

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), “Hedefimiz blok zinciri ve kripto para ekosistemini küresel olarak büyütmek ve Endonezya’daki bu girişim bu yönde önemli bir adım” dedi.

Endonezya hükümeti daha önce Çin’in yaptığı gibi kripto para birimine doğrudan bir yasak getirmiyor. Endonezya’da kripto varlıkların emtia vadeli işlemleriyle birlikte ticaret yapmasına izin veriliyor. Ancak reel pazarda para birimi olarak kullanılmıyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin