ABD’nin isteklerine Binance tarafından jet gibi bir yanıt!

Binance, Fransa zaferine rağmen, İspanya’da düzenleyicilerle arası iyi değil!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Lider kripto para borsası Binance, düzenleyicilerle anlaşmak için elinden geleni yapıyor. Düzenleyicilerle beraber hareket eden borsa, gerekli çalışmaları yürütüyor. Ancak Avrupa’daki düzenleyicilerle anlaşması ya zaman alıyor ya da istediği sonuç çıkmıyor.

Binance’in Avrupa’ya genişlemesi, İspanyol piyasa düzenleyicilerinin yenilenen baskısıyla karşı karşıya kaldığı için yeni engellerle karşılaşıyor. 

Yerel medya kaynaklarından gelen bir rapora göre, İspanya’nın piyasa düzenleyicisi Ulusal Menkul Kıymetler Piyasası Komisyonu (CNMV), Binance için ülkedeki kripto türevleri hizmetini sonlandırmasını istediğini gösterdi.

İspanya kripto onayı konusunda endişeli

CNMV’nin hareketi dünyanın en büyük kripto borsasının son zamanlarda Fransa’da tam düzenleyici onay kazanmasına rağmen geldi. Binance, Fransa’da onay alarak iyi bir çıkarma yaptı.

Merkezi olmayan cüzdanları esasen yasaklayan ve tüm kripto işlemlerine katı raporlama gereksinimleri getiren yeni yasalar lehinde oy kullandı.

İspanyol haber kanalı La Informacion, CNMV’nin Binance’den türev tekliflerini azaltmasını istediğini bildirdi. Hareket, borsa için büyük finansal sonuçlara sahip olmasa da İspanyol düzenleyiciler arasında kapılarını borsaya açmakta tereddüt ediyor.

Binance düzenleyici onay almaya hevesli

Raporlar, kripto borsasının merkez bankasının onayını kazanmak için düzenleyici standartlara büyük ölçüde uyduğunu gösteriyor. Ancak bu yaklaşım sadece İspanya ile sınırlı değil.

Binance, mali düzenleyicileri mahkemeye vermek için yerel yasalara bağlılığını sürekli olarak belirtti. Ayrıca, Ukrayna’yı işgal etmesi nedeniyle Rusya’ya karşı katı ekonomik yaptırımlara uyan ilk borsalardan biri olarak dikkatleri üzerine çekmişti.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin